Υλικά 1 γάλα καρύδας με πλήρη περιεκτικότητα σε λίπος (θερμοκρασία δωματίου) 1 κρέμα καρύδας με πλήρη περιεκτικότητα σε λίπος (θερμοκρασία δωματίου) 1/2 φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου 3 κουταλιές της σούπας εκχύλισμα βανίλιας Εκτέλεση Τοποθετήστε το μπολ παγωτού στον καταψύκτη για 12 ώρες. Συνδυάστε το γάλα καρύδας, την κρέμα και το σιρόπι σφενδάμου σε ένα μπλέντερ έως ότου ομογενοποιηθούν και γίνουν αφρώδη (περίπου 2-3 λεπτά). Ρίξτε το μίγμα στο μπολ παγωτού και χτυπήστε. Προσθέστε το εκχύλισμα βανίλιας απευθείας στο μπολ παγωτού, καθώς ανακατεύετε. Μετά από περίπου 35 λεπτά, μπορείτε να το απολαύσετε ή να μεταφέρετε το παγωτό στην κατάψυξη για 4 ώρες ώστε να έχετε πιο στερεό παγωτό. Το παγωτό θα διατηρηθεί για 2 εβδομάδες.
26 Ιουνίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Παντζαροσαλάτα με μήλο
5 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σούπα ντομάτας με βασιλικό
4 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μπισκότα γιαουρτιού
3 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σαλάτα με ψητό χαλούμι
2 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Πράσα με τυρί στον φούρνο
1 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Φτιάχνουμε γλυκόξινα νουντλς με μοσχάρι στο σπίτι
30 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Σπιτική πίτα με πιπεριές
29 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Θρεπτική τάρτα με καρότα και φέτα
28 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Πατάτες ογκρατέν
27 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Ζυμαρικά με σάλτσα και γαρίδες
26 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Ένα διαφορετικό ριζότο με πράσο και λεμόνι
25 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Μπέργκερ γαλοπούλας με φέτα
24 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Αλμυρή ζύμη για μπισκότα
23 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Νόστιμη τυρόπιτα με φέτα
22 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Φθινοπωρινή σαλάτα για πρωινό
21 Νοεμβρίου 2025, 08:00
