Υλικά 4-5 σνίτσελ χοιρινά λίγο αλεύρι μανιτάρια 1/4 τυρί τριμμένο φρυγανιά τριμμένη αλάτι πιπέρι μισό ποτήρι γάλα λάδι 2-3 κρεμμύδια Εκτέλεση Πλύνετε καλά τα σνίτσελ σας και αφήστε τα επάνω σε μπόλικο χαρτί κουζίνας για να φύγει η υγρασία. Κατόπιν ρίξτε αλάτι και πιπέρι και αλευρώστε τα. Στο ταψί έχετε ψιλοκόψει το κρεμμύδι και έχετε ρίξει και λίγο λάδι και αραδιάζετε τα σνίτσελ. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη φρυγανιά με το τριμμένο τυρί και πασπαλίζεται πάνω από τα σνίτσελ που βρίσκονται στο ταψί. Μπορείτε να βάλετε ενδιάμεσα και λίγα μανιτάρια. Μετά βάζετε λίγο γάλα και λίγο νερό και τα σκεπάζετε. Τα ψήνετε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά σκεπασμένα και μετά τα ξεσκεπάζεστε και τα αφήνεται για ένα τέταρτο στους 180 βαθμούς στον αέρα για να πάρουν χρώμα. Καλή σας όρεξη!
Εύκολη συνταγή για ψητό σνίτσελ με μανιτάρια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παντζαροσαλάτα με μήλο Τα μήλα και τα αμύγδαλα αναδεικνύουν τη γλυκιά γεύση του ψητού παντζαριού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα γιαουρτιού Μια εύκολη πρόταση για σπιτικά μπισκότα τραγανά εξωτερικά και μαλακά από μέσα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πράσα με τυρί στον φούρνο Ένας δημιουργικός τρόπος να απολαύσετε τα πράσα και να έχετε ένα ωραίο κυρίως πιάτο, που θα αγαπήσει όλη η... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φτιάχνουμε γλυκόξινα νουντλς με μοσχάρι στο σπίτι Μέσα σε λίγα λεπτά έχουμε ένα πεντανόστιμο και χορταστικό πιάτο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτική πίτα με πιπεριές Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, τα υλικά τα έχουν σχεδόν όλοι στο σπίτι και σε μια ώρα έχουμε μια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ένα διαφορετικό ριζότο με πράσο και λεμόνι Μυστικό: Αλάτι προσθέτουμε στο τέλος, ώστε να μην σκληρύνει το ρύζι και αργήσει να βράσει. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπέργκερ γαλοπούλας με φέτα Ετοιμάστε ένα ζουμερό θρεπτικό μπέργκερ, γεμάτο γεύση και πλούσιο σε πρωτεΐνη, με ένα «ελληνικό» twist. Σπιτικό και απολαυστικό! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αλμυρή ζύμη για μπισκότα Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα ένα πρωτεϊνικό σνακ που είναι ταυτόχρονα νόστιμο, θρεπτικό και απλό! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ