Υλικά 4-5 σνίτσελ χοιρινά λίγο αλεύρι μανιτάρια 1/4 τυρί τριμμένο φρυγανιά τριμμένη αλάτι πιπέρι μισό ποτήρι γάλα λάδι 2-3 κρεμμύδια Εκτέλεση Πλύνετε καλά τα σνίτσελ σας και αφήστε τα επάνω σε μπόλικο χαρτί κουζίνας για να φύγει η υγρασία. Κατόπιν ρίξτε αλάτι και πιπέρι και αλευρώστε τα. Στο ταψί έχετε ψιλοκόψει το κρεμμύδι και έχετε ρίξει και λίγο λάδι και αραδιάζετε τα σνίτσελ. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη φρυγανιά με το τριμμένο τυρί και πασπαλίζεται πάνω από τα σνίτσελ που βρίσκονται στο ταψί. Μπορείτε να βάλετε ενδιάμεσα και λίγα μανιτάρια. Μετά βάζετε λίγο γάλα και λίγο νερό και τα σκεπάζετε. Τα ψήνετε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά σκεπασμένα και μετά τα ξεσκεπάζεστε και τα αφήνεται για ένα τέταρτο στους 180 βαθμούς στον αέρα για να πάρουν χρώμα. Καλή σας όρεξη!
Εύκολη συνταγή για ψητό σνίτσελ με μανιτάρια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σπανακοπιτάκια τυλιχτά με κανταΐφι Τυλίγουμε καλά τα ρολάκια για να μην ανοίξουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ