Υλικά Σφολιάτα, 1 φύλλο Αυγό (1), μόνο τον κρόκο Πάστα ελιάς, 1 μικρό βαζάκι Οδηγίες Αφήστε τη σφολιάτα να ξεπαγώσει και ανοίξτε την με τον πλάστη για να γίνει πιο λεπτή. Στη συνέχεια αλείψτε με πάστα ελιάς, σε μια λεπτή στρώση. Κόψτε τη σφολιάτα στη μέση και τυλίξτε σε ρολό. Αλείψτε τα ρολά με κρόκο αυγού και κόψτε ροδέλες. Τοποθετήστε τις ροδέλες σε ταψί, πάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.
Σφολιάτες ελιάς με τρία υλικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπακαλιάρος σκορδαλιά με κουρκούτι Παραδοσιακός μπακαλιάρος για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Smoothie ανανά Φτιάξτε αυτό το smoothie μετά τη γυμναστική σας, για να βοηθήσετε το σώμα σας να ανακάμψει, με την αντιφλεγμονώδη... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ταραμοσαλάτες για όλα τα γούστα Aπό τους πιο εμβληματικούς και λατρεμένους ελληνικούς μεζέδες είναι η ταραμοσαλάτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ