Υλικά Σφολιάτα, 1 φύλλο Αυγό (1), μόνο τον κρόκο Πάστα ελιάς, 1 μικρό βαζάκι Οδηγίες Αφήστε τη σφολιάτα να ξεπαγώσει και ανοίξτε την με τον πλάστη για να γίνει πιο λεπτή. Στη συνέχεια αλείψτε με πάστα ελιάς, σε μια λεπτή στρώση. Κόψτε τη σφολιάτα στη μέση και τυλίξτε σε ρολό. Αλείψτε τα ρολά με κρόκο αυγού και κόψτε ροδέλες. Τοποθετήστε τις ροδέλες σε ταψί, πάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.
29 Ιουνίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Ζουμερό κοτόπουλο με γιαούρτι και μπαχαρικά
21 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Λευκά φασόλια με ταχίνι και μυρωδικά
20 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Φαλάφελ με καρότο και κόλιανδρο
19 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Κοτόπουλο στη σχάρα με πέστο
18 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Αλμυρό κέικ ρεβιθιού
17 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Στρογγάνοφ με μανιτάρια
16 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σαλάτα με ρεβίθια και τόνο
15 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Κέικ με κλημεντίνες και αμύγδαλα
14 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μπισκότα παρμεζάνας
13 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σπανακοπιτάκια
12 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σουφλέ ζυμαρικών με μπρόκολο και κοτόπουλο
11 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Τσιγαριστά χόρτα με λαβράκι
10 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Κοτόπουλο με λάχανο, πράσο και ντομάτα
9 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Γλυκό βρώμης με σάλτσα καραμέλα
8 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μακαρονάδα με σέσκουλα
7 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
