Υλικά Αλεύρι για όλες τις χρήσεις, για την επιφάνεια στην οποία θα εργαστείτε 1/2 συσκευασία ζύμη σφολιάτας 1 φλιτζάνι ντοματίνια, κομμένα στη μέση 1 φλιτζάνι μοτσαρέλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε μία ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια ξετυλίξτε τη ζύμη σε ορθογώνιο σχήμα. Τοποθετήστε τη ζύμη πάνω σε μία λαδόκολλα και αφήστε τη στο ψυγείο μέχρι να γίνει σταθερή, δηλαδή τουλάχιστον για 30′. Πατήστε τη ζύμη με ένα πιρούνι και στη συνέχεια ρίξτε τη μοτσαρέλα και τα ντοματίνια. Προσθέστε το λάδι και το αλατοπίπερο. Ψήστε μέχρι να πάρει χρώμα η ζύμη και να μαγειρευτεί και εσωτερικά, για περίπου 20-25′. Κόψτε σε κομμάτια και σερβίρετε.
Εύκολη συνταγή για σφολιάτα με μοτσαρέλα και ντοματίνια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ρεβίθια με σπανάκι και γλυκοπατάτα Το μυστικό για να μην παιδευτείτε πολύ με αυτή τη συνταγή είναι να πάρετε προβρασμένα ρεβίθια και το πιάτο... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σοκολατάκια pepperoncino Λαχταριστά σοκολατάκια pepperoncino με μια απαλή essence από πορτοκάλι. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη κοτόπιτα με μανιτάρια Μια πεντανόστιμη πίτα που μπορείτε να φτιάξετε για όλη την οικογένεια με 5 απλά βήματα. Απολαύστε τη ζεστή, αλλά... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δύο εύκολες συνταγές για ζυμαρικά Δύο συνταγές για σπαγγέτι που ετοίμασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην κουζίνα της εκπομπής «Βuongiorno» με τη Φαίη Σκορδά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σάλτσα τόνου με ντομάτα Η εύκολη, γρήγορη, χορταστική και ζουμερή σάλτσα για μακαρονάδα με υλικά που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο παρμεζάνας με πουρέ πατάτας Μια νόστιμη και πανεύκολη συνταγή που βασίζεται στην κλασική ιταλική κοτολέτα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μακαρόνια ρυζιού με σάλτσα πέστο αβοκάντο Μία υγιεινή και θρεπτική εναλλακτική εκδοχή της κλασικής μακαρονάδας με πέστο βασιλικού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ