Υλικά 4 καλαμπόκια 4 κ.σ. μαγιονέζα 1 μοσχολέμονο 1/4 φλιτζάνι φέτα 1/4 φλιτζάνι κόλιανδρο, ψιλοκομμένο Εκτέλεση 1. Ψήστε τα καλαμπόκια στο φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα. 2. Βγάλτε τα από τον φούρνο και αλείψτε το κάθε ένα με μία κ.σ. μαγιονέζα. 3. Πασπαλίστε με κόλιανδρο και τυρί. 4. Στύψτε λεμόνι από πάνω τους. 5. Σερβίρετε όσο ακόμα είναι ζεστά.
Συνταγή για καλαμπόκι με φέτα και κόλιανδρο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα Σερβίρετε αυτή την αλμυρή τάρτα για δεκατιανό, μεσημεριανό γεύμα ή ως ορεκτικό στο δείπνο σας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Super berry smoothie με βρώμη Βάλτε τα αγαπημένα σας μούρα στο smoothie σας για να το κάνετε πιο υγιεινό και βρώμη για να γίνει... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυγά σκραμπλ με σολομό Αυτά τα superfood scrambled eggs είναι μια γευστική και χορταστική επιλογή για να ξεκινήσετε τη μέρα σας σωστά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ντοματοχυμός Το αγαπημένο μας φρούτο (για άλλους λαχανικό) περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τσιγαρέλι με σουπιά & λιαστή ντομάτα Το σπετσερικό είναι κερκυραϊκό μείγμα μπαχαρικών, που βρίσκουμε έτοιμο σε μπαχαράδικα ή το φτιάχνουμε αναμειγνύοντας από ¼ κ.γ. από... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ