Υλικά 2 γλυκοπατάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κομμάτια 1 κ.σ. φυτικό λάδι 1/2 κ.γ. τσίλι σε σκόνη Αλάτι και πιπέρι 2 κ.σ. σησαμέλαιο 2 κ.σ. ταχίνι 2 κ.σ. σουσάμι Φρέσκος κόλιανδρος Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Ρίξτε στις γλυκοπατάτες το φυτικό λάδι, το τσίλι και το αλατοπίπερο. Τοποθετήστε μια λαδόκολλα και ψήστε για 20 λεπτά, ανακατεύοντας ανά 5-10 λεπτά. Αυξήστε τη θερμοκρασία στους 200 βαθμούς και ψήστε για άλλα 5-10 λεπτά μέχρι οι πατάτες να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα. Συνεχίστε να τις ανακατεύετε καθώς πρέπει να αποφύγετε το να καούν. Βγάλτε το ταψί από τον φούρνο και αφήστε τις πατάτες να κρυώσουν κάπως. Ρίξτε στις γλυκοπατάτες το σησαμέλαιο και το ταχίνι. Πασπαλίστε με σουσάμι και κόλιανδρο και σερβίρετε.