Υλικά 400 γρ. φυσικό χυμό πορτοκάλι (10-15 πορτοκάλια) 200 γρ. καστανή ζάχαρη 2 αστεροειδείς γλυκάνισους Εκτέλεση Ρίξτε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και βράστε μέχρι να δημιουργηθεί σιρόπι. Αφήστε το σιρόπι να κρυώσει και βάλτε το στο ψυγείο για περίπου 20′. Μόλις κρυώσει βάλτε το σιρόπι σε ένα μεταλλικό σκεύος και αφήστε το πάλι στο ψυγείο μέχρι να γίνει στέρεο. Βγάλτε το από το ψυγείο και χτυπήστε το στο μίξερ ώστε να γίνει αφράτο. Επαναλάβετε αυτό το βήμα όσο χρειαστεί (υπολογίστε 3 φορές).
Σορμπέ πορτοκάλι χωρίς παγωτομηχανή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπισκότα παρμεζάνας Αλμυρό και γλυκό «παντρεύονται» με μοναδικό τρόπο, σε αυτά τα τυρένια μπισκότα που θα γίνουν τα αγαπημένα σας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπανακοπιτάκια Λαχταριστές μπουκιές μεσογειακής νοστιμιάς, με μαμαδίστικο άρωμα, ένα ιδανικό θρεπτικό σνακ για να το πάρετε μαζί στο γραφείο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με λάχανο, πράσο και ντομάτα Αυτό είναι το χειμωνιάτικο comfort food του Δημήτρη Σκαρμούτσου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γλυκό βρώμης με σάλτσα καραμέλα Εύκολο light γλυκό ψυγείου για τις φορτωμένες εβδομάδες, ώστε να ξεκινάς τη μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μακαρονάδα με σέσκουλα Μία ιδιαίτερη μακαρονάδα με αυτή την εξαιρετική ποικιλία παντζαριών, για εσάς που αγαπάτε τα ζυμαρικά αλλά βαριέστε τα ίδια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζαροσαλάτα με μήλο Τα μήλα και τα αμύγδαλα αναδεικνύουν τη γλυκιά γεύση του ψητού παντζαριού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα γιαουρτιού Μια εύκολη πρόταση για σπιτικά μπισκότα τραγανά εξωτερικά και μαλακά από μέσα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πράσα με τυρί στον φούρνο Ένας δημιουργικός τρόπος να απολαύσετε τα πράσα και να έχετε ένα ωραίο κυρίως πιάτο, που θα αγαπήσει όλη η... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ