Υλικά 400 γρ. φυσικό χυμό πορτοκάλι (10-15 πορτοκάλια) 200 γρ. καστανή ζάχαρη 2 αστεροειδείς γλυκάνισους Εκτέλεση Ρίξτε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και βράστε μέχρι να δημιουργηθεί σιρόπι. Αφήστε το σιρόπι να κρυώσει και βάλτε το στο ψυγείο για περίπου 20′. Μόλις κρυώσει βάλτε το σιρόπι σε ένα μεταλλικό σκεύος και αφήστε το πάλι στο ψυγείο μέχρι να γίνει στέρεο. Βγάλτε το από το ψυγείο και χτυπήστε το στο μίξερ ώστε να γίνει αφράτο. Επαναλάβετε αυτό το βήμα όσο χρειαστεί (υπολογίστε 3 φορές).