Υλικά 400 γρ. φυσικό χυμό πορτοκάλι (10-15 πορτοκάλια) 200 γρ. καστανή ζάχαρη 2 αστεροειδείς γλυκάνισους Εκτέλεση Ρίξτε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και βράστε μέχρι να δημιουργηθεί σιρόπι. Αφήστε το σιρόπι να κρυώσει και βάλτε το στο ψυγείο για περίπου 20′. Μόλις κρυώσει βάλτε το σιρόπι σε ένα μεταλλικό σκεύος και αφήστε το πάλι στο ψυγείο μέχρι να γίνει στέρεο. Βγάλτε το από το ψυγείο και χτυπήστε το στο μίξερ ώστε να γίνει αφράτο. Επαναλάβετε αυτό το βήμα όσο χρειαστεί (υπολογίστε 3 φορές).
Σορμπέ πορτοκάλι χωρίς παγωτομηχανή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ρολό κιμά κοτόπουλου με γραβιέρα και προσούτο Μια συνταγή πανεύκολη που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυγά με λουκάνικα και πιπεριές Πανεύκολη συνταγή απευθείας από την κουζίνα της εκπομπής του MEGA «Buongiorno». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαριδόσουπα Μπήκε το καλοκαίρι και είναι ευκαιρία να φτιάξετε μία λαχταριστή σούπα γαρίδας με άρωμα θάλασσας και γεύση που απογειώνει. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ντοματένιο ταμπουλέ με φρέσκο κρεμμύδι και μυρωδικά Δροσερή σαλάτα με πλιγούρι, ντομάτα και μυρωδικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με noodles, κοτόπουλο και λαχανικά Η «τόσο όσο» ποσότητα στα υλικά, ώστε να μην βγει πολύ έντονη και υπερβολικά πικάντικη η γεύση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χούμους κολοκύθας Ετοιμάστε γρήγορα και εύκολα βελούδινο χούμους κολοκύθας, το πιο νόστιμο ορεκτικό με άρωμα Ανατολής. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαρίδες σαγανάκι με φέτα Ένα πιάτο που «μυρίζει» αλμύρα και ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από το κέντρο της πόλης. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λιγκουίνι με γαρίδες Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι, με ένα πεντανόστιμο πιάτο ζυμαρικών και θαλασσινών, με άρωμα νησιού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ