Υλικά 400 γρ. φυσικό χυμό πορτοκάλι (10-15 πορτοκάλια) 200 γρ. καστανή ζάχαρη 2 αστεροειδείς γλυκάνισους Εκτέλεση Ρίξτε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και βράστε μέχρι να δημιουργηθεί σιρόπι. Αφήστε το σιρόπι να κρυώσει και βάλτε το στο ψυγείο για περίπου 20′. Μόλις κρυώσει βάλτε το σιρόπι σε ένα μεταλλικό σκεύος και αφήστε το πάλι στο ψυγείο μέχρι να γίνει στέρεο. Βγάλτε το από το ψυγείο και χτυπήστε το στο μίξερ ώστε να γίνει αφράτο. Επαναλάβετε αυτό το βήμα όσο χρειαστεί (υπολογίστε 3 φορές).
6 Ιουλίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Κέικ με κλημεντίνες και αμύγδαλα
14 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μπισκότα παρμεζάνας
13 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σπανακοπιτάκια
12 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σουφλέ ζυμαρικών με μπρόκολο και κοτόπουλο
11 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Τσιγαριστά χόρτα με λαβράκι
10 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Κοτόπουλο με λάχανο, πράσο και ντομάτα
9 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Γλυκό βρώμης με σάλτσα καραμέλα
8 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μακαρονάδα με σέσκουλα
7 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Ζυμαρικά με σολομό και μπρόκολο
6 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Παντζαροσαλάτα με μήλο
5 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σούπα ντομάτας με βασιλικό
4 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μπισκότα γιαουρτιού
3 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σαλάτα με ψητό χαλούμι
2 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Πράσα με τυρί στον φούρνο
1 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Φτιάχνουμε γλυκόξινα νουντλς με μοσχάρι στο σπίτι
30 Νοεμβρίου 2025, 08:00
