Υλικά 8 φέτες ψωμί του τοστ (κρατήστε μόνο την ψίχα) 1/2 φλιτζάνι πραλίνα της αρεσκείας σας 1 φλιτζάνι φράουλες, ψιλοκομμένες 4 κ.σ. ζάχαρη 3 κ.σ. βούτυρο, ανάλατο και λιωμένο Για το μίγμα αυγού 2 αυγά 3 κ.σ. γάλα 1 πρέζα αλάτι Σιρόπι σοκολάτας Εκτέλεση Σε ένα μπολ (όχι βαθύ) συνδυάστε και ανακατέψτε τα υλικά για το μίγμα αυγού. Σε ένα πιάτο απλώστε τη ζάχαρη. Πιέστε το ψωμί του τοστ ώστε να τυλίγεται ευκολότερα. Απλώστε πραλίνα σε κάθε φέτα και στη συνέχεια φράουλες. Τυλίξτε το ψωμί. Λιώστε σε ένα τηγάνι το βούτυρο σε μεσαία φωτιά. Βουτήξτε το κάθε ψωμί στο μίγμα αυγού και στη συνέχεια ρίξτε το στο τηγάνι. Τηγανίστε για 3-4 λεπτά. Βγάλτε το ψωμί από το τηγάνι και τοποθετήστε το στο πιάτο με τη ζάχαρη. Κυλήστε το ψωμί ώστε να απλωθεί η ζάχαρη. Αν θέλετε, ρίξτε από πάνω σιρόπι σοκολάτας.
Τηγανητό ψωμί του τοστ με φράουλες και πραλίνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καλαμάρι γεμιστό με ρύζι Τα φρέσκα καλαμάρια θέλουν σχολαστικό καθάρισμα και προετοιμασία πριν μαγειρευτούν. Παρ’ όλ’ αυτά, η γεύση τους είναι μοναδική και... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βελούδινη ψαρόσουπα Απολαυστική ψαρόσουπα με σφυρίδα ή μπακαλιάρο και λαχανικά που θα λατρέψετε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μανιτάρια φρικασέ Σερβίρουμε το φρικασέ μανιταριών ζεστό σε πιάτα, ραντίζοντας το καθένα με λίγο φρέσκο ελαιόλαδο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βραστό χταποδάκι Αυτό το χταποδάκι που μπαίνει πολύ βολικά σε βάζο, είναι ό,τι πρέπει για την περίοδο της νηστείας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη και γρήγορη χορτόπιτα Δε χρειάζεται πολύ χρόνο για να ετοιμαστεί και είναι ένα φανταστικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απολαυστικό μυδοπίλαφο Το μυστικό είναι ότι δεν τα βράζουμε τα μύδια, αλλά τα τηγανίζουμε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψαρονέφρι στο φούρνο με γιαούρτι Αυτή είναι η πιο εύκολη και λαχταριστή συνταγή για ψαρονέφρι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πανεύκολη κρέμα γιαουρτιού με μελωμένα μήλα Το κρεμώδες χτυπητό γιαούρτι, με τη βελούδινη υφή, μαζί με τα μελωμένα μήλα και τους καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς, γίνονται... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαζάνια με κιμά και ανθότυρο Κανόνας: Τα λαζάνια δεν τα τρώμε ποτέ καυτά. Περιμένουμε να κρυώσουν λίγο πρώτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυναμωτικά ρεβίθια με σπανάκι Για να χυλώσουν σωστά τα ρεβίθια, τα μαγειρεύουμε πάντα σε μέτρια φωτιά και, αν χρειάζεται να συμπληρώσουμε νερό, φροντίζουμε... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ