Υλικά 1 κ.σ. ελαιόλαδο 2 καρότα, κομμένα Καρυκεύματα της αρεσκείας σας 2 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο 1/2 κ.γ. καστανή ζάχαρη Εκτέλεση Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μεσαία φωτιά. Ρίξτε τα καρότα και τα μυρωδικά στην κατσαρόλα. Μαγειρέψτε και ανακατέψτε μέχρι να πάρουν χρώμα τα καρότα, περίπου 8-10′. Προσθέστε προσεκτικά το βαλσάμικο και μαγειρέψτε για άλλα 3′. Προσθέστε την καστανή ζάχαρη στα καρότα και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει, περίπου 2′.
Καραμελωμένα καρότα με βαλσάμικο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τάρτα κοτόπουλου με παρμεζάνα Τραγανή τάρτα κοτόπουλου με παρμεζάνα για όλη την οικογένεια. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αφράτα μάφιν μπανάνας Μάφιν μπανάνας για τα παιδιά στο σχολείο και για εσάς στην δουλειά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοκκινιστές μπουκίτσες κοτόπουλου Φτιάχνουμε λαχταριστές κοκκινιστές μπουκίτσες κοτόπουλου για όλη την οικογένεια. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ