Υλικά 1 κ.σ. ελαιόλαδο 2 καρότα, κομμένα Καρυκεύματα της αρεσκείας σας 2 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο 1/2 κ.γ. καστανή ζάχαρη Εκτέλεση Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μεσαία φωτιά. Ρίξτε τα καρότα και τα μυρωδικά στην κατσαρόλα. Μαγειρέψτε και ανακατέψτε μέχρι να πάρουν χρώμα τα καρότα, περίπου 8-10′. Προσθέστε προσεκτικά το βαλσάμικο και μαγειρέψτε για άλλα 3′. Προσθέστε την καστανή ζάχαρη στα καρότα και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει, περίπου 2′.
8 Ιουλίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Λευκά φασόλια με ταχίνι και μυρωδικά
20 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Φαλάφελ με καρότο και κόλιανδρο
19 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Κοτόπουλο στη σχάρα με πέστο
18 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Αλμυρό κέικ ρεβιθιού
17 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Στρογγάνοφ με μανιτάρια
16 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σαλάτα με ρεβίθια και τόνο
15 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Κέικ με κλημεντίνες και αμύγδαλα
14 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μπισκότα παρμεζάνας
13 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σπανακοπιτάκια
12 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σουφλέ ζυμαρικών με μπρόκολο και κοτόπουλο
11 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Τσιγαριστά χόρτα με λαβράκι
10 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Κοτόπουλο με λάχανο, πράσο και ντομάτα
9 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Γλυκό βρώμης με σάλτσα καραμέλα
8 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μακαρονάδα με σέσκουλα
7 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Ζυμαρικά με σολομό και μπρόκολο
6 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
