Υλικά 5 φλ. χυμό καρπουζιού (υπολογίστε 10 φλ. καρπούζι σε κύβους) 1 1/2 φλ. φρέσκος χυμός λεμονιού 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη Νερό Εκτέλεση Χτυπήστε τους κύβους καρπουζιού στο μπλέντερ και στη συνέχεια ανακατέψτε το χυμό του καρπουζιού με το χυμό του λεμονιού. Σουρώστε το μίγμα για τυχόν υπολείμματα και φυλάξτε το σε μια κανάτα. Προσθέστε τη ζάχαρη με νερό σε ένα μπρίκι και βράστε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και να δημιουργηθεί σιρόπι. Ρίξτε το σιρόπι στον χυμό και τοποθετήστε την κανάτα στο ψυγείο. Γεμίστε με παγάκια τα ποτήρια και σερβίρετε.
Λεμονάδα με χυμό καρπουζιού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαρμελάδα φράουλα με μόλις τρία υλικά Φτιάχνουμε σπιτική μαρμελάδα φράουλας με μόνο τρία υλικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτικό κέικ πορτοκάλι χωρίς αυγά Φτιάχνουμε αφράτο κέικ πορτοκάλι χωρίς αυγά για όλη την οικογένεια. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαχταριστές γεμιστές πατάτες Φτιάχνουμε εύκολα και γρήγορα λαχταριστές γεμιστές πατάτες με τυρί. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κέικ σοκολάτα βανίλια Φτιάχνουμε απολαυστικό κέικ σοκολάτα βανίλια για όλη την οικογένεια. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαχταριστές ψαροκροκέτες μπακαλιάρου Εάν τα παιδιά αρνούνται να φάνε μπακαλιάρο σκορδαλιά ανήμερα της 25ης Μαρτίου, τότε μπορείτε να τους ετοιμάσετε λαχταριστές ψαροκροκέτες... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ