Υλικά 5 φλ. χυμό καρπουζιού (υπολογίστε 10 φλ. καρπούζι σε κύβους) 1 1/2 φλ. φρέσκος χυμός λεμονιού 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη Νερό Εκτέλεση Χτυπήστε τους κύβους καρπουζιού στο μπλέντερ και στη συνέχεια ανακατέψτε το χυμό του καρπουζιού με το χυμό του λεμονιού. Σουρώστε το μίγμα για τυχόν υπολείμματα και φυλάξτε το σε μια κανάτα. Προσθέστε τη ζάχαρη με νερό σε ένα μπρίκι και βράστε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και να δημιουργηθεί σιρόπι. Ρίξτε το σιρόπι στον χυμό και τοποθετήστε την κανάτα στο ψυγείο. Γεμίστε με παγάκια τα ποτήρια και σερβίρετε.
Λεμονάδα με χυμό καρπουζιού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα Αποτελούσε ανέκαθεν ένα από τα καθιερωμένα δώρα του Πάσχα και είναι ένα έθιμο που επιβιώνει σε πολλά χωριά της... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ