Ιδανική προσθήκη στο σάντουιτς! Υλικά 7-8 σφιχτά αυγά 1/4 φλ. μαγιονέζα 1 κ.γ. χυμό λεμονιού 2 κ.σ. κόλιανδρο, ψιλοκομμένο 1 κ.γ. αλάτι Πιπέρι 1/2 κ.γ. μουστάρδα 1 ώριμο αβοκάντο, κομμένο σε μικρά κομμάτια Εκτέλεση Σε ένα μπολ συνδυάστε τα αυγά, τη μαγιονέζα, τον χυμό λεμονιού, τον κόλιανδρο, το αλατοπίπερο και τη μουστάρδα. Ανακατέψτε καλά. Προσθέστε τα κομμάτια αβοκάντο. Σερβίρετε τη σαλάτα ως συνοδευτικό ή ως γέμιση σε σάντουιτς.
Σαλάτα με αβοκάντο και αυγό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σαλάτα με μαυρομάτικα, ρόκα και ντρέσινγκ πορτοκαλιού Τα μαυρομάτικα φασόλια είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ρεβίθια με κουνουπίδι και σάλτσα ταχίνι Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και κόλιανδρο και σερβίρουμε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σουπιές με χόρτα Σερβίρουμε το φαγητό σε πιάτα γαρνίροντας το καθένα με λίγο ωμό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπανακοπιτάκια τυλιχτά με κανταΐφι Τυλίγουμε καλά τα ρολάκια για να μην ανοίξουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ