Υλικά 2 πεπόνια 1/2 δέσμη φρέσκια μέντα 110 γρ. φέτα Εκτέλεση Κόψτε τα πεπόνια σε κομμάτια και ξεφλουδίστε τα. Πλύνετε τη μέντα και κόψτε τη σε μικρά κομμάτια. Ανακατέψτε σε ένα μεγάλο μπολ το πεπόνι και τη μέντα και προσθέστε από πάνω τη φέτα. Δε χρειάζεται να προσθέσετε αλάτι, καθώς είναι η φέτα αλμυρή. Καλή όρεξη!
Σαλάτα με πεπόνι, φέτα και μέντα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καρυδόπιτα με ταχίνι Ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA «Buongiorno» μαζί με τη Φαίη Σκορδά και... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το καλύτερο ντιπ γιαουρτιού για να συνοδεύσετε το κρέας Δροσερό, γευστικό, αρωματικό και, προπάντων, πανεύκολο ντιπ γιαουρτιού ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η πιο εύκολη συνταγή για αρακά κοκκινιστό Μια θρεπτική, γευστική αλλά και χορταστική πρόταση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γεμιστά: Ένα από τα πιο ωραία λαδερά της εποχής Πεντανόστιμη συνταγή για σπιτικά γεμιστά ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θρεπτικό μπριάμ Το μπριάμ είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο με λαχανικά που μαγειρεύονται αργά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο λαχανικό έχετε στο... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τραγανές πατάτες φούρνου για να συνοδεύσετε το κρέας Το απλό hack για να απολαύσετε τις πατάτες σαν να είναι τηγανιτές ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φτιάχνουμε πασχαλινά κουλουράκια Φτιάχνουμε πασχαλινά κουλουράκια μαζί με τα παιδιά εύκολα και γρήγορα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ταχινόσουπα με κριθαράκι Προσοχή, δεν ξαναζεσταίνουμε την ταχινόσουπα γιατί θα κόψει το ταχίνι! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πασχαλινό τσουρέκι με άρωμα πορτοκαλιού Το πασχαλινό τσουρέκι πιο αρωματικό με λίγο πορτοκάλι (αν δεν είστε φαν της μαστίχας). ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νηστίσιμα muffins Ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA «Buongiorno» μαζί με τη Φαίη Σκορδά και... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μύδια με κρόκο Κοζάνης Το χαρακτηριστικό άρωμα του γλύκάνισου δίνει άλλη γεύση σε αυτό το ξεχωριστό μυδοπίλαφο με κρόκο Κοζάνης και τηγανητούς κολοκυθοανθούς ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ρυζόγαλο με μέλι, κανέλα και βατόμουρα Το μυστικό είναι όμως να προσθέτεις κρέμα γάλακτος και βούτυρο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ