Υλικά 2 πεπόνια 1/2 δέσμη φρέσκια μέντα 110 γρ. φέτα Εκτέλεση Κόψτε τα πεπόνια σε κομμάτια και ξεφλουδίστε τα. Πλύνετε τη μέντα και κόψτε τη σε μικρά κομμάτια. Ανακατέψτε σε ένα μεγάλο μπολ το πεπόνι και τη μέντα και προσθέστε από πάνω τη φέτα. Δε χρειάζεται να προσθέσετε αλάτι, καθώς είναι η φέτα αλμυρή. Καλή όρεξη!
11 Ιουλίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα
2 Μαΐου 2024, 08:00
Γαρδουμπάκια με χόρτα εποχής
1 Μαΐου 2024, 04:55
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
19 Απριλίου 2024, 08:00
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα
18 Απριλίου 2024, 08:00