Υλικά 1 κ.σ. βούτυρο 1 κ.σ. αλεύρι 1 φλ. γάλα πλήρες 1/4 κ.γ. αλάτι 1/4 κ.γ. τσίλι σε σκόνη 170 γρ. τυρί τσένταρ Εκτέλεση Προσθέστε το βούτυρο και το αλεύρι σε ένα κατσαρολάκι. Ζεστάνετε τα υλικά και ανακατέψτε τα μέχρι να γίνει το μίγμα πηχτό. Συνεχίστε να ζεσταίνετε και να ανακατεύετε για περίπου 1 λεπτό. Προσθέστε στο μίγμα το γάλα. Ανεβάστε λίγο τη θερμοκρασία και μαγειρέψτε μέχρι να γίνει πάλι πηχτό το μίγμα. Προσθέστε τώρα το τσένταρ, λίγο λίγο, μέχρι να λιώσει και αν χρειαστεί μειώστε τη θερμοκρασία. Μόλις λιώσει το τυρί ρίξτε το αλάτι και το τσίλι. Αν το μίγμα βγει πιο πηχτό, προσθέστε λίγο γάλα.
Σάλτσα τυριού για νάτσος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τάρτα κοτόπουλου με παρμεζάνα Τραγανή τάρτα κοτόπουλου με παρμεζάνα για όλη την οικογένεια. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αφράτα μάφιν μπανάνας Μάφιν μπανάνας για τα παιδιά στο σχολείο και για εσάς στην δουλειά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοκκινιστές μπουκίτσες κοτόπουλου Φτιάχνουμε λαχταριστές κοκκινιστές μπουκίτσες κοτόπουλου για όλη την οικογένεια. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ