Η «ζουμερή» Μπιγιόνσε έχει δηλώσει πως ακολουθεί ένα vegan τρόπο ζωής και υγιεινή διατροφή για να διατηρεί αυτό το υπέροχο σώμα της και ειδικά μετά τις εγκυμοσύνες. Το μυστικό της διατροφής της όμως, είναι η λεμονάδα Master Cleanse που είναι ένα detox καθαριστικό για απώλεια βάρους, που δημιουργείται από οργανικό σιρόπι σφενδάμου Maple Valley, χυμό λεμονιού και πιπέρι καγιέν. Όπως λέει η ίδια, προκαλεί το λεγόμενο «σοκ» στο μεταβολισμό της και της επιτρέπει να έχει μία ελεύθερη μέρα όπου απολαμβάνει pizza και κρασί.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Η Κέιτ Μίντλετον ασπάζεται όποτε θέλει να χάσει κιλά, την Dukan Diet. Αφού ξεκινάει με αρκετή πρωτεΐνη και λαχανικά, η συγκεκριμένη δίαιτα χωρίζεται σε τρεις φάσεις που γίνονται λιγότερο αυστηρές κάθε βδομάδα, με μικρές παραλλαγές ανάλογα με το πόσα κιλά προσπαθείτε να χάσετε. Η Lady Gaga φημολογείται ότι έχει δοκιμάσει τη δίαιτα με τις παιδικές τροφές, που λόγω των πλούσιων βιταμινών που περιέχουν, μπορούν να αντικαταστίσουν τα δύο πρώτα γεύματα της ημέρας. Για βράδυ επιλέγει ένα υγιεινό δείπνο. Από ότι ακούγεται και άλλες σταρ ακολουθούν τη μέθοδο της παιδικής τροφής, όπως οι Ρις Γουίδερσπουν, Τζένιφερ Ανιστον και Γκουίνεθ Πάλτροου.

Καμιά δεν μπορεί, βέβαια, να συγκριθεί με τη Μαντόνα. Η βασίλισσα της pop ακολουθεί την εξαιρετικά αυστηρή μακροβιοτική δίαιτα, στην οποία απαγορεύονται σιτάρι, αυγά, κρέατα και γαλακτοκομικά προϊόντα. Θα ρωτήσετε τι έμεινε;  Η διατροφή επιτρέπει μόνο την κατανάλωση «θαλασσινών λαχανικών». Τελικά το να είσαι «Material Girl» έχει τις θυσίες του.