Φέτος τα αξεσουάρ προστάζουν την μεγαλύτερη καλοκαιρινή τάση και «φωνάζουν» παραλία και διακοπές, όπου κι αν βρεθείτε. Έτσι η ψάθα και το ξύλο είναι τα βασικά υλικά που συνθέτουν το φετινό τρεντ της σεζόν, για να μας θυμίζουν συνέχεια ότι είμαστε σε mood διακοπών, ακόμα και αν είμαστε στην πόλη.

Οι τσάντες αυτές πρωταγωνίστησαν στις πασαρέλες επώνυμων σχεδιαστών, αλλά και στα σόσιαλ μίντια των περισσότερων fashion bloggers, θέλοντας να μας μεταφέρουν απευθείας σε κάποιο νησί. Σας προδιαθέτει να ετοιμάσετε κάποια σνακ, να φτιάξετε σπιτική λεμονάδα και να κατευθυνθείτε στο πλησιέστερο παρκάκι για να απολαύσετε πικ νικ με την παρέα σας.

Ο ρομαντισμός στα καλύτερα του, αφού με το νέο bag trend ανατρέχουμε στην εποχή όπου δεν υπήρχε ίντερνετ και μία βόλτα με το ποδήλατο και καλή συντροφιά ήταν η αγαπημένη συνήθεια. Βάζοντας τα απολύτως απαραίτητα στο ψάθινο basket του ποδηλάτου, ξεκινούσε η ανέμελη βόλτα. Προσπαθώντας να μας μεταφέρουν στο σκηνικό των ταινιών  «Notebook» και «Περηφάνια και προκατάληψη»,  οι νέες ψάθινες τσάντες σε διάφορα μεγέθη με τις ξύλινες λεπτομέρειες, πρέπει να παραδεχτούμε ότι το καταφέρνουν με μεγάλη επιτυχία. Προσθέτοντας και ένα φουλάρι σε κάποιο σημείο της τσάντας, ή χρωματιστά σχέδια, μπορείτε να της δώσετε ένα πιο κοσμοπολίτικο αέρα και μία πιο σύγχρονη ματιά. Η ξύλινη τσάντα που δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία είναι ένα από τα πιο Hot items στη συγκεκριμένη κατηγορία αξεσουάρ. Προσέξτε λοιπόν τι θα τοποθετήσετε μέσα γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε. Αποκτήστε κι εσείς την πιο καλοκαιρινή τάση στις τσάντες και μέχρι να ξεκινήσετε διακοπές, αφήστε το μυαλό σας να ταξιδεύει σε κάποιο νησί, παρέα με το πιο δροσερό αξεσουάρ!