Υλικά (για 4 μερίδες) ½ φλ. ελαιόλαδο 1 χοιρινό κότσι, περίπου 2 κιλά με το κόκαλο 3 μεγάλα κρεμμύδια ξερά, σε ροδέλες 1½ κ.σ. πάπρικα αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 κ.γ. κύμινου, σε σπόρους 2 μπουκάλια μπίρας Lager Εκτέλεση Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το πασπαλίζουμε με πάπρικα και κύμινο. Το τοποθετούμε σε ένα ταψί και το λαδώνουμε καλά. Χοντροκόβουμε τα κρεμμύδια, τα μοιράζουμε στο ταψί και περιχύνουμε με την μπίρα. Τα υγρά του ταψιού πρέπει να φτάνουν περίπου το 1 δάχτυλο. Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για περίπου 2½ ώρες. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμα 15-20 λεπτά, ώστε να ροδίσει και να κάνει ωραία κρούστα. Σερβίρουμε με ψητές ή τηγανητές πατάτες.
Χοιρινό κότσι με μπίρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαρμελάδα φράουλα με μόλις τρία υλικά Φτιάχνουμε σπιτική μαρμελάδα φράουλας με μόνο τρία υλικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτικό κέικ πορτοκάλι χωρίς αυγά Φτιάχνουμε αφράτο κέικ πορτοκάλι χωρίς αυγά για όλη την οικογένεια. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαχταριστές γεμιστές πατάτες Φτιάχνουμε εύκολα και γρήγορα λαχταριστές γεμιστές πατάτες με τυρί. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κέικ σοκολάτα βανίλια Φτιάχνουμε απολαυστικό κέικ σοκολάτα βανίλια για όλη την οικογένεια. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαχταριστές ψαροκροκέτες μπακαλιάρου Εάν τα παιδιά αρνούνται να φάνε μπακαλιάρο σκορδαλιά ανήμερα της 25ης Μαρτίου, τότε μπορείτε να τους ετοιμάσετε λαχταριστές ψαροκροκέτες... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ