Υλικά (για 4 μερίδες) ½ φλ. ελαιόλαδο 1 χοιρινό κότσι, περίπου 2 κιλά με το κόκαλο 3 μεγάλα κρεμμύδια ξερά, σε ροδέλες 1½ κ.σ. πάπρικα αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 κ.γ. κύμινου, σε σπόρους 2 μπουκάλια μπίρας Lager Εκτέλεση Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το πασπαλίζουμε με πάπρικα και κύμινο. Το τοποθετούμε σε ένα ταψί και το λαδώνουμε καλά. Χοντροκόβουμε τα κρεμμύδια, τα μοιράζουμε στο ταψί και περιχύνουμε με την μπίρα. Τα υγρά του ταψιού πρέπει να φτάνουν περίπου το 1 δάχτυλο. Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για περίπου 2½ ώρες. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμα 15-20 λεπτά, ώστε να ροδίσει και να κάνει ωραία κρούστα. Σερβίρουμε με ψητές ή τηγανητές πατάτες.
Χοιρινό κότσι με μπίρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λαχανικά εποχής γεμιστά με ρύζι και κιμά Φρέσκια, ελαφριά και πεντανόστιμη συνταγή, ιδανική για τις ανοιξιάτικες μέρες. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπαγγέτι ή λιγκουίνι με πέστο βασιλικού Ένα ονειρεμένο πιάτο ζυμαρικών, με έναν ακαταμάχητο συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες α λα πολίτα Δεν είναι δύσκολη συνταγή, αλλά θέλει λίγη υπομονή – ιδιαίτερα στο καθάρισμα της αγκινάρας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σουτζουκάκια με κοφτό μακαρονάκι Ο γνωστός σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA «Buongiorno» μαζί με τη Φαίη Σκορδά και... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σκιουφιχτά με λαχανικά και κρουτόν φέτας Μια συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου γεμάτη χρώματα, αρώματα και νοστιμιά... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψάρι γλώσσα με πιλάφι Ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA «Buongiorno» μαζί με τη Φαίη Σκορδά και... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γιουβέτσι κοτόπουλο Η πρόκληση είναι να κρατήσεις τη σωστή υγρασία ώστε να μην βγει το τελικό αποτέλεσμα «στεγνό». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ελαφριά και χορταστική σαλάτα με αβοκάντο και γαρίδες Μια εύκολη συνταγή γεμάτη φρεσκάδα! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ