Υλικά  1 πακέτο μακαρόνια αλάτι ελαιόλαδο Για τον κιμά 1/2 κιλό κιμά 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό ντομάτας 1/2 ποτήρι νερό αλάτι, πιπέρι ελαιόλαδο ρίγανη Εκτέλεση Βράζουμε τα μακαρόνια και αφού βράσουν τα στραγγίζουμε. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και βάζουμε τα μακαρόνια μέσα. Για να ετοιμάσουμε τον κιμά βάζουμε σε μία μικρή κατσαρόλα λίγο ελαιόλαδο να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τον κιμά. Ανακατεύουμε τακτικά και μετά από 5 λεπτά προσθέσουμε τη ντομάτα και το νερό. Βάζουμε νερό και καλύπτουμε ίσα – ίσα τον κιμά. Προσθέτουμε αλάτι και το μαϊντανό ψιλοκομμένο. Αφήνουμε τον κιμά να βράσει για τουλάχιστον 30 λεπτά από τη στιγμή του βρασμού σε χαμηλή φωτιά.