Υλικά για 15 μερίδες 1 ποτήρι ηλιέλαιο 1 1/2 ποτήρι γάλα εβαπορέ αραιωμένο 400 γρ. φέτα θρυμματισμένη 2 αυγά 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 4 πατάτες  3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο Λίγο αλάτι  Πιπέρι Αλεύρι Οδηγίες Ξεφλουδίστε και πλύνετε τις πατάτες. Βάλτε τις σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν. Σε ένα μπολ ρίξτε το λάδι, τα αυγά, το γάλα, την φέτα και το αλατοπίπερο, λιώστε με ένα πιρούνι τις βραστές πατάτες και ρίξτε τις στο μίγμα με τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέστε τα κρεμμυδάκια και το άνηθο και ανακατέψτε προσθέτοντας αλεύρι, μέχρι να χυλώσει το μίγμα. Στο τέλος ρίξτε και το μπέικιν πάουντερ και ανακατέψτε. Λαδώστε ένα πυρίμαχο ταψί και αδειάστε το μίγμα. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει η πίτα χρώμα.  Αφήστε την πατατόπιτα να κρυώσει και καλή σας όρεξη!