Υλικά για 15 μερίδες 1 ποτήρι ηλιέλαιο 1 1/2 ποτήρι γάλα εβαπορέ αραιωμένο 400 γρ. φέτα θρυμματισμένη 2 αυγά 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 4 πατάτες 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο Λίγο αλάτι Πιπέρι Αλεύρι Οδηγίες Ξεφλουδίστε και πλύνετε τις πατάτες. Βάλτε τις σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν. Σε ένα μπολ ρίξτε το λάδι, τα αυγά, το γάλα, την φέτα και το αλατοπίπερο, λιώστε με ένα πιρούνι τις βραστές πατάτες και ρίξτε τις στο μίγμα με τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέστε τα κρεμμυδάκια και το άνηθο και ανακατέψτε προσθέτοντας αλεύρι, μέχρι να χυλώσει το μίγμα. Στο τέλος ρίξτε και το μπέικιν πάουντερ και ανακατέψτε. Λαδώστε ένα πυρίμαχο ταψί και αδειάστε το μίγμα. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει η πίτα χρώμα. Αφήστε την πατατόπιτα να κρυώσει και καλή σας όρεξη!
Εύκολη συνταγή για πατατόπιτα χωρίς φύλλο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπακαλιάρος σκορδαλιά με κουρκούτι Παραδοσιακός μπακαλιάρος για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Smoothie ανανά Φτιάξτε αυτό το smoothie μετά τη γυμναστική σας, για να βοηθήσετε το σώμα σας να ανακάμψει, με την αντιφλεγμονώδη... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ταραμοσαλάτες για όλα τα γούστα Aπό τους πιο εμβληματικούς και λατρεμένους ελληνικούς μεζέδες είναι η ταραμοσαλάτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ