Υλικά για 15 μερίδες 1 ποτήρι ηλιέλαιο 1 1/2 ποτήρι γάλα εβαπορέ αραιωμένο 400 γρ. φέτα θρυμματισμένη 2 αυγά 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 4 πατάτες 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο Λίγο αλάτι Πιπέρι Αλεύρι Οδηγίες Ξεφλουδίστε και πλύνετε τις πατάτες. Βάλτε τις σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν. Σε ένα μπολ ρίξτε το λάδι, τα αυγά, το γάλα, την φέτα και το αλατοπίπερο, λιώστε με ένα πιρούνι τις βραστές πατάτες και ρίξτε τις στο μίγμα με τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέστε τα κρεμμυδάκια και το άνηθο και ανακατέψτε προσθέτοντας αλεύρι, μέχρι να χυλώσει το μίγμα. Στο τέλος ρίξτε και το μπέικιν πάουντερ και ανακατέψτε. Λαδώστε ένα πυρίμαχο ταψί και αδειάστε το μίγμα. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει η πίτα χρώμα. Αφήστε την πατατόπιτα να κρυώσει και καλή σας όρεξη!
Εύκολη συνταγή για πατατόπιτα χωρίς φύλλο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γλυκό βρώμης με σάλτσα καραμέλα Εύκολο light γλυκό ψυγείου για τις φορτωμένες εβδομάδες, ώστε να ξεκινάς τη μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μακαρονάδα με σέσκουλα Μία ιδιαίτερη μακαρονάδα με αυτή την εξαιρετική ποικιλία παντζαριών, για εσάς που αγαπάτε τα ζυμαρικά αλλά βαριέστε τα ίδια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζαροσαλάτα με μήλο Τα μήλα και τα αμύγδαλα αναδεικνύουν τη γλυκιά γεύση του ψητού παντζαριού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα γιαουρτιού Μια εύκολη πρόταση για σπιτικά μπισκότα τραγανά εξωτερικά και μαλακά από μέσα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πράσα με τυρί στον φούρνο Ένας δημιουργικός τρόπος να απολαύσετε τα πράσα και να έχετε ένα ωραίο κυρίως πιάτο, που θα αγαπήσει όλη η... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φτιάχνουμε γλυκόξινα νουντλς με μοσχάρι στο σπίτι Μέσα σε λίγα λεπτά έχουμε ένα πεντανόστιμο και χορταστικό πιάτο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτική πίτα με πιπεριές Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, τα υλικά τα έχουν σχεδόν όλοι στο σπίτι και σε μια ώρα έχουμε μια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ένα διαφορετικό ριζότο με πράσο και λεμόνι Μυστικό: Αλάτι προσθέτουμε στο τέλος, ώστε να μην σκληρύνει το ρύζι και αργήσει να βράσει. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ