Υλικά για 1 ταρτιέρα διαμέτρου 26-28 εκ. 500 γρ. μυζήθρα μαλακή, ανάλατη, τριμμένη με το χέρι 2-3 κ.σ. ξινομυζήθρα 2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα 2 κ.σ. γιαούρτι, στραγγιστό 2% 2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Πιπέρι 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα. Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Λαδώστε την ταρτιέρα και απλώστε ομοιόμορφα το μίγμα. Ψήστε για περίπου 30-35 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα η πίτα. *Μπορείτε να δοκιμάσετε τη συνταγή με όποιο τυρί επιθυμείτε.
Εύκολη συνταγή για μυζηθρόπιτα χωρίς φύλλο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παντζαροσαλάτα με μήλο Τα μήλα και τα αμύγδαλα αναδεικνύουν τη γλυκιά γεύση του ψητού παντζαριού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα γιαουρτιού Μια εύκολη πρόταση για σπιτικά μπισκότα τραγανά εξωτερικά και μαλακά από μέσα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πράσα με τυρί στον φούρνο Ένας δημιουργικός τρόπος να απολαύσετε τα πράσα και να έχετε ένα ωραίο κυρίως πιάτο, που θα αγαπήσει όλη η... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φτιάχνουμε γλυκόξινα νουντλς με μοσχάρι στο σπίτι Μέσα σε λίγα λεπτά έχουμε ένα πεντανόστιμο και χορταστικό πιάτο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτική πίτα με πιπεριές Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, τα υλικά τα έχουν σχεδόν όλοι στο σπίτι και σε μια ώρα έχουμε μια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ένα διαφορετικό ριζότο με πράσο και λεμόνι Μυστικό: Αλάτι προσθέτουμε στο τέλος, ώστε να μην σκληρύνει το ρύζι και αργήσει να βράσει. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπέργκερ γαλοπούλας με φέτα Ετοιμάστε ένα ζουμερό θρεπτικό μπέργκερ, γεμάτο γεύση και πλούσιο σε πρωτεΐνη, με ένα «ελληνικό» twist. Σπιτικό και απολαυστικό! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αλμυρή ζύμη για μπισκότα Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα ένα πρωτεϊνικό σνακ που είναι ταυτόχρονα νόστιμο, θρεπτικό και απλό! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ