Υλικά για 1 μεγάλο πυρέξ 3 πακέτα μπισκότα πτι μπερ 1 1/2 πακέτο μαργαρίνη 300 γρ ζάχαρη 110 γρ κακάο 5 αυγά 1 βανίλια 1 σφηνοπότηρο κονιάκ Γάλα εβαπορέ για τα μπισκότα Εκτέλεση Λιώστε τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε τη ζάχαρη και το κακάο ανακατεύοντας. Βγάλτε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίξτε μέσα τα αυγά που έχετε χτυπήσει. Ανακατέψτε γρήγορα το μίγμα. Προσθέστε το κονιάκ και τη βανίλια και συνεχίστε το ανακάτεμα. Στη συνέχεια, ζεστάνετε λίγο το εβαπορέ και βρέξτε τα πτι μπερ με αυτό. Στρώστε τα στο πυρέξ. Ρίξτε το μίγμα σοκολάτας, από πάνω απλώστε κι άλλα μπισκότα και μετά άλλη μια στρώση σοκολάτας. Αφήστε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει.
Γρήγορη συνταγή για σοκολατένιο γλυκό ψυγείου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ