Υλικά Μισό κιλό φράουλες 110 γρ. κρέμα τυριού, λιωμένη 1/4 φλ. ζάχαρη άχνη 1/4 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας Κράκερς Γκράχαμ, τριμμένα Εκτέλεση 1. Κόψτε το πάνω μέρος της φράουλας και αδειάστε το εσωτερικό της με ένα μαχαίρι. 2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε την κρέμα τυριού, τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια με ένα μίξερ χειρός. 3. Γεμίστε κάθε φράουλα με το μίγμα χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι. 4. Βουτήξτε την κρεμώδη κορυφή της κάθε φράουλας στο τριμμένο μπισκότο. 5. Φυλάξτε τις φράουλες στο ψυγείο μέχρι να τις σερβίρετε.
Γεμιστές μπουκιές φράουλας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σουτζουκάκια με κοφτό μακαρονάκι Ο γνωστός σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA «Buongiorno» μαζί με τη Φαίη Σκορδά και... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σκιουφιχτά με λαχανικά και κρουτόν φέτας Μια συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου γεμάτη χρώματα, αρώματα και νοστιμιά... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψάρι γλώσσα με πιλάφι Ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA «Buongiorno» μαζί με τη Φαίη Σκορδά και... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γιουβέτσι κοτόπουλο Η πρόκληση είναι να κρατήσεις τη σωστή υγρασία ώστε να μην βγει το τελικό αποτέλεσμα «στεγνό». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ελαφριά και χορταστική σαλάτα με αβοκάντο και γαρίδες Μια εύκολη συνταγή γεμάτη φρεσκάδα! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πατατοσαλάτα με ντρέσινγκ βασιλικού Mία πεντανόστιμη σαλάτα για να απολαύσετε ένα θρεπτικό γεύμα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ