Υλικά 1 /2 φλιτζάνι χυμό από ένα ώριμο μάνγκο Λίγο τζίντερ 1/4 φλιτζάνι φύλλα από φρέσκο δυόσμο 4-5 φλούδες από λεμόνι 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη 250 ml σόδα/ανθρακούχο νερό Παγάκια Εκτέλεση Ρίξτε το μάνγκο σε ένα μπλέντερ και λιώστε το καλά ώστε να γίνει πουρές. Σε ένα ποτήρι ρίξτε τις φλούδες λεμονιού, το τζίντερ, τη ζάχαρη και τον δυόσμο. Προσθέστε το παραπάνω μίγμα στον πουρέ του μάνγκο. Σε ένα καθαρό ποτήρι προσθέστε τα παγάκια, το χυμό μάνγκο και τη σόδα. Ανακατέψτε καλά. Σερβίρετε!
Μη αλκοολούχο κοκτέιλ με μάνγκο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπισκότα με ελαιόλαδο, πορτοκάλι και κανέλα Όταν ξεφουρνίσουμε τα μπισκότα, στην αρχή θα είναι μαλακά, αλλά όταν κρυώσουν, θα σκληρύνουν και θα γίνουν τραγανά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλαμάρι γεμιστό με ρύζι Τα φρέσκα καλαμάρια θέλουν σχολαστικό καθάρισμα και προετοιμασία πριν μαγειρευτούν. Παρ’ όλ’ αυτά, η γεύση τους είναι μοναδική και... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βελούδινη ψαρόσουπα Απολαυστική ψαρόσουπα με σφυρίδα ή μπακαλιάρο και λαχανικά που θα λατρέψετε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μανιτάρια φρικασέ Σερβίρουμε το φρικασέ μανιταριών ζεστό σε πιάτα, ραντίζοντας το καθένα με λίγο φρέσκο ελαιόλαδο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βραστό χταποδάκι Αυτό το χταποδάκι που μπαίνει πολύ βολικά σε βάζο, είναι ό,τι πρέπει για την περίοδο της νηστείας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη και γρήγορη χορτόπιτα Δε χρειάζεται πολύ χρόνο για να ετοιμαστεί και είναι ένα φανταστικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απολαυστικό μυδοπίλαφο Το μυστικό είναι ότι δεν τα βράζουμε τα μύδια, αλλά τα τηγανίζουμε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψαρονέφρι στο φούρνο με γιαούρτι Αυτή είναι η πιο εύκολη και λαχταριστή συνταγή για ψαρονέφρι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πανεύκολη κρέμα γιαουρτιού με μελωμένα μήλα Το κρεμώδες χτυπητό γιαούρτι, με τη βελούδινη υφή, μαζί με τα μελωμένα μήλα και τους καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς, γίνονται... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαζάνια με κιμά και ανθότυρο Κανόνας: Τα λαζάνια δεν τα τρώμε ποτέ καυτά. Περιμένουμε να κρυώσουν λίγο πρώτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ