Υλικά 1/2 φλιτζάνι δημητριακά 20 ρώγες σταφυλιών 20 οδοντογλυφίδες 1/4 φλιτζάνι πλήρες γιαούρτι 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι Εκτέλεση 1. Ρίξτε τα δημητριακά σε ένα σακουλάκι, θρυμματίστε τα και τοποθετήστε τα σε ένα μπολ. 2. Περάστε ένα ξυλάκι ή μια οδοντογλυφίδα σε κάθε σταφύλι. 3. Σε ένα καθαρό μπολάκι ανακατέψτε το γιαούρτι με το μέλι. Βουτήξτε το κάθε σταφύλι πρώτα στο μπολ με το γιαούρτι και στη συνέχεια στο μπολ με τα δημητριακά. 4. Τοποθετήστε τα σε μια λαδόκολλα και φυλάξτε τα στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν.
3 Αυγούστου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Μαγειρίτσα
4 Μαΐου 2024, 08:00
Ζαχαρένα Σύμης
3 Μαΐου 2024, 08:00
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα
2 Μαΐου 2024, 08:00
Γαρδουμπάκια με χόρτα εποχής
1 Μαΐου 2024, 04:55
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00