Υλικά 4 φλ. καρπούζι, χωρίς κουκούτσια και κομμένα σε κύβους 1/4 φλ. ζάχαρη Χυμός από 1/2 μοσχολέμονο Εκτέλεση Ανακατέψτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ. Ρίξτε το μίγμα σε ένα ρηχό πιάτο και αφήστε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον μία ώρα. Μόλις το μίγμα γίνει σκληρό, κόψτε το με ένα πιρούνι και σερβίρετε τα κομμάτια σε ένα μπολ παγωτού.
Δροσιστική γρανίτα καρπούζι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αλμυρά pancakes Αν θέλετε, σερβίρετε τα pancakes το ένα πάνω στο άλλο και βάλτε από πάνω ένα τηγανητό αυγό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπουρδέτο Το μπουρδέτο είναι ένα Κερκυραϊκό πιάτο με ψάρια που προέρχεται από τη Βενετία. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες παραγεμισμένες με ρύζι Μυστικό: Μαγειρεύουμε το φαγητό σε φαρδιά κατσαρόλα γιατί πρέπει να μείνουν όρθιες οι αγκινάρες. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κόκορας σάρτσα κρασάτος με χοντρό μακαρούνι & ζακυνθινό λαδοτύρι Το ζακυνθινό λαδοτύρι (στο νησί το αποκαλούν «ντόπιο») είναι ένα σκληρό πικάντικο τυρί από πρόβειο γάλα που ωριμάζει για... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ