Υλικά 4 φλ. καρπούζι, χωρίς κουκούτσια και κομμένα σε κύβους 1/4 φλ. ζάχαρη Χυμός από 1/2 μοσχολέμονο Εκτέλεση Ανακατέψτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ. Ρίξτε το μίγμα σε ένα ρηχό πιάτο και αφήστε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον μία ώρα. Μόλις το μίγμα γίνει σκληρό, κόψτε το με ένα πιρούνι και σερβίρετε τα κομμάτια σε ένα μπολ παγωτού.
Δροσιστική γρανίτα καρπούζι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σαλάτα με αυγά και τυρί Ένα θρεπτικό και γευστικό πιάτο για τις μέρες που δεν προλαβαίνουμε να μαγειρέψουμε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ