Υλικά 4 φλ. καρπούζι, χωρίς κουκούτσια και κομμένα σε κύβους 1/4 φλ. ζάχαρη Χυμός από 1/2 μοσχολέμονο Εκτέλεση Ανακατέψτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ. Ρίξτε το μίγμα σε ένα ρηχό πιάτο και αφήστε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον μία ώρα. Μόλις το μίγμα γίνει σκληρό, κόψτε το με ένα πιρούνι και σερβίρετε τα κομμάτια σε ένα μπολ παγωτού.
Δροσιστική γρανίτα καρπούζι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σπανακοπιτάκια τυλιχτά με κανταΐφι Τυλίγουμε καλά τα ρολάκια για να μην ανοίξουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ