Υλικά για 12 μερίδες 1 φρατζόλα λευκό ψωμί, κομμένη σε λεπτές φέτες 250 γρ. κρέμα τυριού, μαλακή 1/2 φλ. ζάχαρη άχνη 3/4 φλ. ζάχαρη 1 κ.σ. κανέλα 1/2 φλ. βούτυρο, λιωμένο Εκτέλεση 1. Αφαιρέστε την κρούστα του ψωμιού. 2. Με έναν πλάστη πατήστε το ψωμί. 3. Σε ένα μπολάκι ανακατέψτε την κρέμα τυριού με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. 4. Σε ένα άλλο μπολάκι ανακατέψτε την κανέλα με τη ζάχαρη. 5. Αλείψτε στο ψωμί 1- 1 1/2 κ.γ. από το μίγμα τυριού και τυλίξτε. 6. Βουτήξτε κάθε ρολό πρώτα στο λιωμένο βούτυρο και στη συνέχεια στην κανέλα. 7. Τοποθετήστε τα σε μια λαδόκολλα. 8. Επαναλάβετε για όλες τις φέτες ψωμιού. 9. Ψήστε για 16-20 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου, μέχρι το ψωμί να πάρει χρώμα. Σερβίρετε όσο είναι ζεστά!
Ρολό κανέλας με κρέμα τυριού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπακαλιάρος σκορδαλιά με κουρκούτι Παραδοσιακός μπακαλιάρος για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Smoothie ανανά Φτιάξτε αυτό το smoothie μετά τη γυμναστική σας, για να βοηθήσετε το σώμα σας να ανακάμψει, με την αντιφλεγμονώδη... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ταραμοσαλάτες για όλα τα γούστα Aπό τους πιο εμβληματικούς και λατρεμένους ελληνικούς μεζέδες είναι η ταραμοσαλάτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ