Υλικά για 12 μερίδες 1 φρατζόλα λευκό ψωμί, κομμένη σε λεπτές φέτες 250 γρ. κρέμα τυριού, μαλακή 1/2 φλ. ζάχαρη άχνη 3/4 φλ. ζάχαρη 1 κ.σ. κανέλα 1/2 φλ. βούτυρο, λιωμένο Εκτέλεση 1. Αφαιρέστε την κρούστα του ψωμιού.  2. Με έναν πλάστη πατήστε το ψωμί. 3. Σε ένα μπολάκι ανακατέψτε την κρέμα τυριού με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. 4. Σε ένα άλλο μπολάκι ανακατέψτε την κανέλα με τη ζάχαρη. 5. Αλείψτε στο ψωμί 1- 1 1/2 κ.γ. από το μίγμα τυριού και τυλίξτε. 6. Βουτήξτε κάθε ρολό πρώτα στο λιωμένο βούτυρο και στη συνέχεια στην κανέλα. 7. Τοποθετήστε τα σε μια λαδόκολλα. 8. Επαναλάβετε για όλες τις φέτες ψωμιού. 9. Ψήστε για 16-20 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου, μέχρι το ψωμί να πάρει χρώμα.  Σερβίρετε όσο είναι ζεστά!