Υλικά για 12 μερίδες 1 φρατζόλα λευκό ψωμί, κομμένη σε λεπτές φέτες 250 γρ. κρέμα τυριού, μαλακή 1/2 φλ. ζάχαρη άχνη 3/4 φλ. ζάχαρη 1 κ.σ. κανέλα 1/2 φλ. βούτυρο, λιωμένο Εκτέλεση 1. Αφαιρέστε την κρούστα του ψωμιού. 2. Με έναν πλάστη πατήστε το ψωμί. 3. Σε ένα μπολάκι ανακατέψτε την κρέμα τυριού με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. 4. Σε ένα άλλο μπολάκι ανακατέψτε την κανέλα με τη ζάχαρη. 5. Αλείψτε στο ψωμί 1- 1 1/2 κ.γ. από το μίγμα τυριού και τυλίξτε. 6. Βουτήξτε κάθε ρολό πρώτα στο λιωμένο βούτυρο και στη συνέχεια στην κανέλα. 7. Τοποθετήστε τα σε μια λαδόκολλα. 8. Επαναλάβετε για όλες τις φέτες ψωμιού. 9. Ψήστε για 16-20 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου, μέχρι το ψωμί να πάρει χρώμα. Σερβίρετε όσο είναι ζεστά!
10 Αυγούστου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
19 Απριλίου 2024, 08:00
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα
18 Απριλίου 2024, 08:00
Baby πατάτες στο φούρνο
17 Απριλίου 2024, 08:00
Τιραμισού
16 Απριλίου 2024, 04:50
Super berry smoothie με βρώμη
15 Απριλίου 2024, 08:00
Smoothie μάνγκο – καρύδα
14 Απριλίου 2024, 08:00