Υλικά για 12-14 μερίδες 1 κιλό μεγάλες γαρίδες, ξεφλουδισμένες 1 πακέτο μυρωδικά 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας πάπρικα 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν Λίγο αλάτι Εκτέλεση Στραγγίξτε καλά τις γαρίδες. Ανακατέψτε καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά και μετά προσθέστε τις γαρίδες. Αφήστε τις στο ψυγείο για 1-4 ώρες. Στρώστε αλουμινόχαρτο σε ένα ταψί και απλώστε τις γαρίδες, χωρίς τη σάλτσα. Ψήστε στην πάνω σχάρα του φούρνου για 5-7 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα οι γαρίδες και να ψηθούν εσωτερικά. Μην ξεχάσετε να τις αλλάξετε πλευρά. Καλή όρεξη!
Συνταγή για πεντανόστιμες ψητές γαρίδες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σαλάτα με ρεβίθια και τόνο Ανανεώστε την κλασική σας σαλάτα τόνου με αυτή την υπέροχη συνταγή. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα παρμεζάνας Αλμυρό και γλυκό «παντρεύονται» με μοναδικό τρόπο, σε αυτά τα τυρένια μπισκότα που θα γίνουν τα αγαπημένα σας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπανακοπιτάκια Λαχταριστές μπουκιές μεσογειακής νοστιμιάς, με μαμαδίστικο άρωμα, ένα ιδανικό θρεπτικό σνακ για να το πάρετε μαζί στο γραφείο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με λάχανο, πράσο και ντομάτα Αυτό είναι το χειμωνιάτικο comfort food του Δημήτρη Σκαρμούτσου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γλυκό βρώμης με σάλτσα καραμέλα Εύκολο light γλυκό ψυγείου για τις φορτωμένες εβδομάδες, ώστε να ξεκινάς τη μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μακαρονάδα με σέσκουλα Μία ιδιαίτερη μακαρονάδα με αυτή την εξαιρετική ποικιλία παντζαριών, για εσάς που αγαπάτε τα ζυμαρικά αλλά βαριέστε τα ίδια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζαροσαλάτα με μήλο Τα μήλα και τα αμύγδαλα αναδεικνύουν τη γλυκιά γεύση του ψητού παντζαριού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα γιαουρτιού Μια εύκολη πρόταση για σπιτικά μπισκότα τραγανά εξωτερικά και μαλακά από μέσα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ