Υλικά για 4 μερίδες 8 μπουτάκια κοτόπουλο 1 κ.σ. αλεύρι 1 σκόρδο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 3 κοτσάνια δεντρολίβανο 300 ml λευκό ξηρό κρασί Αλατοπίπερο Εκτέλεση Προετοιμάστε το κοτόπουλο: Σκουπίστε το κοτόπουλο με χαρτί κουζίνας, απομακρύνετε με ένα ψαλίδι το περιττό δέρμα και βουτήξτε τα μπουτάκια στο αλεύρι. Χωρίστε το σκόρδο σε σκελίδες. Τηγανίστε το κοτόπουλο: Ζεστάνετε σε ένα τηγάνι δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και μόλις κάψε το λάδι ρίξτε το κοτόπουλο. Τηγανίστε το μέχρι η πέτσα του να γίνει τραγανή. Αλλάξτε το πλευρά στη συνέχεια. Προσθέστε το δεντρολίβανο και το σκόρδο, μετά προσθέστε το αλεύρι και μετά ρίξτε αλατοπίπερο. Μόλις ανέβει η θερμοκρασία, μειώστε τη φωτιά και ανακατέψτε. Καλύψτε το τηγάνι και αφήστε το στη φωτιά για 40-45 λεπτά, μέχρι δηλαδή να ψηθεί καλά το κοτόπουλο και να πήξει η σάλτσα. Καλή όρεξη!
Τηγανητό κοτόπουλο με δεντρολίβανο και σκόρδο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπισκότα από βρώμη και κακάο Φτιάχνουμε σπιτικά μπισκότα από βρώμη και κακάο που θα λατρέψουν τα παιδιά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτικό κέικ λεμόνι με γλάσο Εύκολη και γρήγορη συνταγή για σπιτικό κέικ λεμόνι με γλάσο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτικά πιροσκί με γέμιση πατάτας Φτιάχνουμε σπιτικά πιροσκί με γέμιση πατάτας για όλη την οικογένεια. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ριζότο με μανιτάρια και παρμεζάνα Φτιάχνουμε απολαυστικό ριζότο με μανιτάρια και παρμεζάνα για όλη την οικογένεια. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φτιάχνουμε σπιτικούς χορτοκεφτέδες Εύκολη και γρήγορη συνταγή για να φτιάξετε σπιτικούς χορτοκεφτέδες. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ