Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε την ημέρα σας! Προετοιμάστε τη συνταγή από το βράδυ και φυλάξτε το βάζο στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες. Μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε το καπάκι του βάζου. Υλικά 1/2 φλ. νιφάδες βρώμης 1/4 κ.γ. κανέλα 1/2 φλ. γάλα (π.χ. αμυγδάλου) 1 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου 2 κ.σ. φιστικοβούτυρο 1/2 μπανάνα σε κομμάτια (προσθέστε τη προτού σερβίρετε) Εκτέλεση Ανακατέψτε τη βρώμη και την κανέλα σε ένα βαζάκι. Προσθέστε το γάλα και το σιρόπι και ανακατέψτε καλά. Ρίξτε το φιστικοβούτυρο και ανακατέψτε ελαφρώς. Τοποθετήστε το καπάκι και φυλάξτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες. Το πρωί αφαιρέστε το καπάκι και προσθέστε από πάνω τα κομμάτια μπανάνας. Αν θέλετε πασπαλίστε λίγη κανέλα.
Υπέροχη ιδέα για πρωινό: Βρώμη με φιστικοβούτυρο και μπανάνα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σαλάτα με ρεβίθια και τόνο Ανανεώστε την κλασική σας σαλάτα τόνου με αυτή την υπέροχη συνταγή. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα παρμεζάνας Αλμυρό και γλυκό «παντρεύονται» με μοναδικό τρόπο, σε αυτά τα τυρένια μπισκότα που θα γίνουν τα αγαπημένα σας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπανακοπιτάκια Λαχταριστές μπουκιές μεσογειακής νοστιμιάς, με μαμαδίστικο άρωμα, ένα ιδανικό θρεπτικό σνακ για να το πάρετε μαζί στο γραφείο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με λάχανο, πράσο και ντομάτα Αυτό είναι το χειμωνιάτικο comfort food του Δημήτρη Σκαρμούτσου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γλυκό βρώμης με σάλτσα καραμέλα Εύκολο light γλυκό ψυγείου για τις φορτωμένες εβδομάδες, ώστε να ξεκινάς τη μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μακαρονάδα με σέσκουλα Μία ιδιαίτερη μακαρονάδα με αυτή την εξαιρετική ποικιλία παντζαριών, για εσάς που αγαπάτε τα ζυμαρικά αλλά βαριέστε τα ίδια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζαροσαλάτα με μήλο Τα μήλα και τα αμύγδαλα αναδεικνύουν τη γλυκιά γεύση του ψητού παντζαριού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα γιαουρτιού Μια εύκολη πρόταση για σπιτικά μπισκότα τραγανά εξωτερικά και μαλακά από μέσα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ