Υλικά για 4 μερίδες 250 γρ. σπαγγέτι 250 γρ. μανιτάρια 4-5 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένες 1 κ.γ. σκόρδο 1 κ.γ. τσίλι σε σκόνη 1 κ.γ. ρίγανη Αλάτι Εκτέλεση Βράστε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας και σουρώστε τα. Κρατήστε ένα φλιτζάνι από το νερό τους. Πλύνετε και καθαρίστε τα μανιτάρια. Τηγανίστε τα μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές. Στο ίδιο τηγάνι προσθέστε το μπέικον. Τηγανίστε και βγάλτε το μπέικον με ένα πιρούνι. Προσθέστε το σκόρδο στο τηγάνι με το λίπος του μπέικον. Μόλις αρχίσει να παίρνει χρώμα, ρίξτε το τσίλι και κατεβάστε τη φωτιά. Συνδυάστε όλα τα υλικά, ανακατέψτε και σερβίρετε. Καλή όρεξη!
Σπαγγέτι με σκόρδο, μανιτάρια και μπέικον
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παντζαροσαλάτα με μήλο Τα μήλα και τα αμύγδαλα αναδεικνύουν τη γλυκιά γεύση του ψητού παντζαριού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα γιαουρτιού Μια εύκολη πρόταση για σπιτικά μπισκότα τραγανά εξωτερικά και μαλακά από μέσα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πράσα με τυρί στον φούρνο Ένας δημιουργικός τρόπος να απολαύσετε τα πράσα και να έχετε ένα ωραίο κυρίως πιάτο, που θα αγαπήσει όλη η... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φτιάχνουμε γλυκόξινα νουντλς με μοσχάρι στο σπίτι Μέσα σε λίγα λεπτά έχουμε ένα πεντανόστιμο και χορταστικό πιάτο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτική πίτα με πιπεριές Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, τα υλικά τα έχουν σχεδόν όλοι στο σπίτι και σε μια ώρα έχουμε μια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ένα διαφορετικό ριζότο με πράσο και λεμόνι Μυστικό: Αλάτι προσθέτουμε στο τέλος, ώστε να μην σκληρύνει το ρύζι και αργήσει να βράσει. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπέργκερ γαλοπούλας με φέτα Ετοιμάστε ένα ζουμερό θρεπτικό μπέργκερ, γεμάτο γεύση και πλούσιο σε πρωτεΐνη, με ένα «ελληνικό» twist. Σπιτικό και απολαυστικό! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αλμυρή ζύμη για μπισκότα Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα ένα πρωτεϊνικό σνακ που είναι ταυτόχρονα νόστιμο, θρεπτικό και απλό! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ