Υλικά για 4-6 μερίδες 4 μπανάνες 1 1/2 φλ. γιαούρτι παγωμένο 1 1/5 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 1/2 κ.γ. κανέλα 1/3 φλ. σιρόπι σφενδάμου Εκτέλεση Κόψτε τις μπανάνες σε στρογγυλά κομμάτια και τοποθετήστε τις σε ένα τάπερ στο οποίο έχετε στρώσει λαδόκολλα. Αφήστε το τάπερ στην κατάψυξη για 4 ώρες ή για όλη τη νύχτα. Λιώστε όλα τα υλικά σε έναν επεξεργαστή τροφίμων για 3-5 λεπτά, μέχρι δηλαδή να έχετε ένα ομοιογενές μίγμα. Ρίξτε το μίγμα σε ένα μεταλλικό σκεύος και παγώστε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες ή μέχρι να σταθεροποιηθεί. Προτού σερβίρετε αφήστε το έξω για 15 λεπτά. Καλή απόλαυση!
Παγωτό μπανάνα-κανέλα χωρίς παγωτομηχανή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο εύκολες συνταγές για ζυμαρικά Δύο συνταγές για σπαγγέτι που ετοίμασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην κουζίνα της εκπομπής «Βuongiorno» με τη Φαίη Σκορδά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σάλτσα τόνου με ντομάτα Η εύκολη, γρήγορη, χορταστική και ζουμερή σάλτσα για μακαρονάδα με υλικά που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο παρμεζάνας με πουρέ πατάτας Μια νόστιμη και πανεύκολη συνταγή που βασίζεται στην κλασική ιταλική κοτολέτα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μακαρόνια ρυζιού με σάλτσα πέστο αβοκάντο Μία υγιεινή και θρεπτική εναλλακτική εκδοχή της κλασικής μακαρονάδας με πέστο βασιλικού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα με βρόμη, πορτοκάλι και σοκολάτα, χωρίς ζάχαρη Παραλείπουμε, αν θέλουμε, την κουβερτούρα από τη ζύμη. Μπορούμε να εμπλουτίσουμε τα μπισκότα με σταφίδες ή άλλα ψιλοκομμένα ξερά... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ