Υλικά για 4-6 μερίδες 4 μπανάνες 1 1/2 φλ. γιαούρτι παγωμένο 1 1/5 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 1/2 κ.γ. κανέλα 1/3 φλ. σιρόπι σφενδάμου Εκτέλεση Κόψτε τις μπανάνες σε στρογγυλά κομμάτια και τοποθετήστε τις σε ένα τάπερ στο οποίο έχετε στρώσει λαδόκολλα. Αφήστε το τάπερ στην κατάψυξη για 4 ώρες ή για όλη τη νύχτα. Λιώστε όλα τα υλικά σε έναν επεξεργαστή τροφίμων για 3-5 λεπτά, μέχρι δηλαδή να έχετε ένα ομοιογενές μίγμα. Ρίξτε το μίγμα σε ένα μεταλλικό σκεύος και παγώστε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες ή μέχρι να σταθεροποιηθεί. Προτού σερβίρετε αφήστε το έξω για 15 λεπτά. Καλή απόλαυση!
Παγωτό μπανάνα-κανέλα χωρίς παγωτομηχανή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπισκότα από βρώμη και κακάο Φτιάχνουμε σπιτικά μπισκότα από βρώμη και κακάο που θα λατρέψουν τα παιδιά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτικό κέικ λεμόνι με γλάσο Εύκολη και γρήγορη συνταγή για σπιτικό κέικ λεμόνι με γλάσο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτικά πιροσκί με γέμιση πατάτας Φτιάχνουμε σπιτικά πιροσκί με γέμιση πατάτας για όλη την οικογένεια. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ριζότο με μανιτάρια και παρμεζάνα Φτιάχνουμε απολαυστικό ριζότο με μανιτάρια και παρμεζάνα για όλη την οικογένεια. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ