Αυτή η κλασική συνταγή για γουακαμόλε έχει ένα μυστικό υλικό που την κάνει τόσο ξεχωριστή και νόστιμη! Υλικά για 10 μερίδες 3 ώριμα αβοκάντο, ξεφλουδισμένα και χωρίς κουκούτσι 1/2 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κ.σ. κόλιανδρο, ψιλοκομμένο 1 κ.γ. σκόνη σκόρδου ή σκόρδο ψιλοκομμένο Χυμός από 1 μοσχολέμονο 1/2 κ.γ. αλάτι 1 μικρή ντομάτα, ψιλοκομμένη 2-3 κ.σ. σάλτσα βέρντε 1/2 κ.γ. καυτερή σάλτσα 1 πιπεριά χαλαπένο, χωρίς κοτσάνι και κουκούτσια Εκτέλεση Λιώστε τα αβοκάντο σε ένα μπολ με ένα πιρούνι. Προσθέστε τον χυμό λεμονιού, το αλάτι και τη σκόνη σκόρδου και συνεχίστε το λιώσιμο. Ρίξτε το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο, την ντομάτα, τη σάλτσα βέρντε, την καυτερή σάλτσα και την πιπεριά. Δοκιμάστε και προσθέστε ό,τι λείπει σύμφωνα με το γούστο σας. Σερβίρετε αμέσως ή σκεπάστε με ένα καπάκι και φυλάξτε στο ψυγείο.
Φτιάξτε το νοστιμότερο γουακαμόλε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μακαρόνια ρυζιού με σάλτσα πέστο αβοκάντο Μία υγιεινή και θρεπτική εναλλακτική εκδοχή της κλασικής μακαρονάδας με πέστο βασιλικού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα με βρόμη, πορτοκάλι και σοκολάτα, χωρίς ζάχαρη Παραλείπουμε, αν θέλουμε, την κουβερτούρα από τη ζύμη. Μπορούμε να εμπλουτίσουμε τα μπισκότα με σταφίδες ή άλλα ψιλοκομμένα ξερά... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με κουνουπίδι και ρεβίθια Χορταστική και νόστιμη σαλάτα που σερβίρεται ζεστή ή κρύα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γίγαντες με σπανάκι και καρότο Μουλιάζουμε αποβραδίς τους γίγαντες με λίγη μαγειρική σόδα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τραγανά μπισκότα με ταχίνι και σοκολάτα Υγιεινά μπισκότα χωρίς γλουτένη, με εξίσου υπέροχη γεύση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ρεβίθια με σπανάκι Για να χυλώσουν σωστά τα ρεβίθια, τα μαγειρεύουμε πάντα σε μέτρια φωτιά και, αν χρειάζεται να συμπληρώσουμε νερό, φροντίζουμε... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δροσερό κέικ μανταρίνι Για έξτρα άρωμα μπορούμε να προσθέσουμε στη ζύμη μπαχαρικά της αρεσκείας μας και να ραντίσουμε το κέικ με ανθόνερο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αβοκάντο toast με αβγό και τραγανή φέτα Σερβίρουμε πασπαλίζοντας αν θέλουμε με σχοινόπρασο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σάλτσα κοκκινιστού Ταιριάζει με: κρέατα, πουλερικά, ακόμα και με ψάρια που κάνουμε στην κατσαρόλα ή στο φούρνο, ενώ συνοδεύει εξαιρετικά ζυμαρικά... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ