Yλικά για 4 σουβλάκια 600 γραμμ. φιλέτο μοσχαρίσιο, σε κύβους 2 ντομάτες, κομμένες στα 4 1 κολοκυθάκι, σε χοντρές ροδέλες 1 πιπεριά, κόκκινη, σε καρέ 2 ξερά κρεμμύδια, κομμένα στα 4 Για τη μαρινάδα 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 6 κ.σ. κονιάκ 1 κ.σ. μουστάρδα 2 κ.σ. χοντροκομμένα πιπέρια (π.χ. μαύρο, σετσουάν, πράσινο, ροζ) αλάτι χοντρό 4 κ.σ. ελαιόλαδο Εκτέλεση Ανακατέψτε τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε το κρέας, γυρίστε το να καλυφθεί από τη μαρινάδα και αφήστε το για τουλάχιστον 20 λεπτά στο ψυγείο. (Το ιδανικό θα ήταν να μείνει ένα ολόκληρο 24ωρο στη μαρινάδα.) Περάστε τα κομμάτια κρέατος εναλλάξ με τα λαχανικά σε μεταλλικά καλαμάκια για σουβλάκι και ψήστε σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά, γυρίζοντάς τα συχνά. Μπορείτε να τα συνοδεύσετε με πουρέ λαχανικών ή πουρέ πατάτας ή με μια πλούσια πράσινη σαλάτα. *Αν δεν έχετε μεταλλικά καλαμάκια για τα σουβλάκια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλινα, αρκεί να τα έχετε βάλει για 10 λεπτά μέσα σε ένα μπολ με νερό, για να τραβήξουν υγρά και να μην καούν στο ψήσιμο.