Πλούσια και νόστιμα μπισκότα χωρίς αλεύρι, βούτυρο και λάδι! Υλικά για 12 μερίδες 1 1/2 φλ. ζάχαρη άχνη 1/3 φλ. σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη Λίγο αλάτι 1-2 ασπράδια αυγών σε θερμοκρασία δωματίου 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 1/2 φλ. ημίγλυκες σταγόνες σοκολάτας Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Στρώστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε τη ζάχαρη, το κακάο και το αλάτι. Προσθέστε το εκχύλισμα βανίλιας, το ασπράδι αυγού και ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα πηχτό αλλά υγρό μίγμα. Αν σας φαίνεται υπερβολικά πηχτό, προσθέστε ένα ασπράδι ακόμα. Προσθέστε στο μίγμα και τις σταγόνες σοκολάτας. Με ένα κουτάλι ακουμπήστε το μίγμα στο στρωμένο ταψί. Προσέξτε να έχει απόσταση το ένα μπισκότο από το άλλο. Ψήστε για 12-14 λεπτά, μέχρι δηλαδή η πάνω πλευρά να είναι λεία. Αφήστε τα μπισκότα να κρυώσουν τελείως προτού τα βγάλετε από το ταψί με σπάτουλα. Μπορείτε να φυλάξετε τα μπισκότα σε ένα τάπερ για τρεις ημέρες.
Εύκολη συνταγή για μπισκότα σοκολάτας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπισκότα παρμεζάνας Αλμυρό και γλυκό «παντρεύονται» με μοναδικό τρόπο, σε αυτά τα τυρένια μπισκότα που θα γίνουν τα αγαπημένα σας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπανακοπιτάκια Λαχταριστές μπουκιές μεσογειακής νοστιμιάς, με μαμαδίστικο άρωμα, ένα ιδανικό θρεπτικό σνακ για να το πάρετε μαζί στο γραφείο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με λάχανο, πράσο και ντομάτα Αυτό είναι το χειμωνιάτικο comfort food του Δημήτρη Σκαρμούτσου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γλυκό βρώμης με σάλτσα καραμέλα Εύκολο light γλυκό ψυγείου για τις φορτωμένες εβδομάδες, ώστε να ξεκινάς τη μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μακαρονάδα με σέσκουλα Μία ιδιαίτερη μακαρονάδα με αυτή την εξαιρετική ποικιλία παντζαριών, για εσάς που αγαπάτε τα ζυμαρικά αλλά βαριέστε τα ίδια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζαροσαλάτα με μήλο Τα μήλα και τα αμύγδαλα αναδεικνύουν τη γλυκιά γεύση του ψητού παντζαριού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα γιαουρτιού Μια εύκολη πρόταση για σπιτικά μπισκότα τραγανά εξωτερικά και μαλακά από μέσα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πράσα με τυρί στον φούρνο Ένας δημιουργικός τρόπος να απολαύσετε τα πράσα και να έχετε ένα ωραίο κυρίως πιάτο, που θα αγαπήσει όλη η... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ