Πλούσια και νόστιμα μπισκότα χωρίς αλεύρι, βούτυρο και λάδι! Υλικά για 12 μερίδες 1 1/2 φλ. ζάχαρη άχνη 1/3 φλ. σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη Λίγο αλάτι 1-2 ασπράδια αυγών σε θερμοκρασία δωματίου 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 1/2 φλ. ημίγλυκες σταγόνες σοκολάτας Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Στρώστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε τη ζάχαρη, το κακάο και το αλάτι. Προσθέστε το εκχύλισμα βανίλιας, το ασπράδι αυγού και ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα πηχτό αλλά υγρό μίγμα. Αν σας φαίνεται υπερβολικά πηχτό, προσθέστε ένα ασπράδι ακόμα. Προσθέστε στο μίγμα και τις σταγόνες σοκολάτας. Με ένα κουτάλι ακουμπήστε το μίγμα στο στρωμένο ταψί. Προσέξτε να έχει απόσταση το ένα μπισκότο από το άλλο. Ψήστε για 12-14 λεπτά, μέχρι δηλαδή η πάνω πλευρά να είναι λεία. Αφήστε τα μπισκότα να κρυώσουν τελείως προτού τα βγάλετε από το ταψί με σπάτουλα. Μπορείτε να φυλάξετε τα μπισκότα σε ένα τάπερ για τρεις ημέρες.
Εύκολη συνταγή για μπισκότα σοκολάτας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σπανακοπιτάκια τυλιχτά με κανταΐφι Τυλίγουμε καλά τα ρολάκια για να μην ανοίξουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ