Yλικά για 3 άτομα 2 κ.σ. κουκουνάρι 200 γρ. baby σπανάκι, πλυμένο 1 φλ. ρώγες λευκού σταφυλιού, πλυμένες και κομμένες στη μέση 1/2 φλ. φέτα, θρυμματισμένη 1/4 φλ. έ.π. ελαιόλαδο 1/4 φλ. ξίδι μπαλσάμικο Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, καβουρδίστε το κουκουνάρι ανακατεύοντας συνεχώς, για περίπου 5 λεπτά, ώσπου να βγάλει τα αρώματά του. Κόψτε το baby σπανάκι με τα χέρια σε χοντρά κομμάτια. Βάλτε το σε σαλατιέρα και προσθέστε τις ρώγες του σταφυλιού και τη θρυμματισμένη φέτα. Ανακατέψτε. Σε ένα μπολ αναμείξτε το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο και το αλατοπίπερο. Περιχύστε με το ντρέσινγκ τη σαλάτα και ανακατέψτε προτού σερβίρετε.
Σαλάτα με σπανάκι και σταφύλι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μακαρόνια ρυζιού με σάλτσα πέστο αβοκάντο Μία υγιεινή και θρεπτική εναλλακτική εκδοχή της κλασικής μακαρονάδας με πέστο βασιλικού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα με βρόμη, πορτοκάλι και σοκολάτα, χωρίς ζάχαρη Παραλείπουμε, αν θέλουμε, την κουβερτούρα από τη ζύμη. Μπορούμε να εμπλουτίσουμε τα μπισκότα με σταφίδες ή άλλα ψιλοκομμένα ξερά... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με κουνουπίδι και ρεβίθια Χορταστική και νόστιμη σαλάτα που σερβίρεται ζεστή ή κρύα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γίγαντες με σπανάκι και καρότο Μουλιάζουμε αποβραδίς τους γίγαντες με λίγη μαγειρική σόδα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τραγανά μπισκότα με ταχίνι και σοκολάτα Υγιεινά μπισκότα χωρίς γλουτένη, με εξίσου υπέροχη γεύση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ρεβίθια με σπανάκι Για να χυλώσουν σωστά τα ρεβίθια, τα μαγειρεύουμε πάντα σε μέτρια φωτιά και, αν χρειάζεται να συμπληρώσουμε νερό, φροντίζουμε... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δροσερό κέικ μανταρίνι Για έξτρα άρωμα μπορούμε να προσθέσουμε στη ζύμη μπαχαρικά της αρεσκείας μας και να ραντίσουμε το κέικ με ανθόνερο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αβοκάντο toast με αβγό και τραγανή φέτα Σερβίρουμε πασπαλίζοντας αν θέλουμε με σχοινόπρασο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ