Yλικά για 3 άτομα 2 κ.σ. κουκουνάρι 200 γρ. baby σπανάκι, πλυμένο 1 φλ. ρώγες λευκού σταφυλιού, πλυμένες και κομμένες στη μέση 1/2 φλ. φέτα, θρυμματισμένη 1/4 φλ. έ.π. ελαιόλαδο 1/4 φλ. ξίδι μπαλσάμικο Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, καβουρδίστε το κουκουνάρι ανακατεύοντας συνεχώς, για περίπου 5 λεπτά, ώσπου να βγάλει τα αρώματά του. Κόψτε το baby σπανάκι με τα χέρια σε χοντρά κομμάτια. Βάλτε το σε σαλατιέρα και προσθέστε τις ρώγες του σταφυλιού και τη θρυμματισμένη φέτα. Ανακατέψτε. Σε ένα μπολ αναμείξτε το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο και το αλατοπίπερο. Περιχύστε με το ντρέσινγκ τη σαλάτα και ανακατέψτε προτού σερβίρετε.
6 Σεπτεμβρίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
19 Απριλίου 2024, 08:00
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα
18 Απριλίου 2024, 08:00
Baby πατάτες στο φούρνο
17 Απριλίου 2024, 08:00
Τιραμισού
16 Απριλίου 2024, 04:50
Super berry smoothie με βρώμη
15 Απριλίου 2024, 08:00