Υλικά για 4 άτοµα Για τα γιουβαρλάκια 800 γρ. φιλέτο γαλοπούλας 4 παγάκια 1 κ.γ. ανθός αλατιού 1 κ.γ. µαύρο πιπέρι, φρεσκοτριµµένο 1 αβγό 4 κ.σ. κουσκούς 4 κ.σ. κόκκινη πιπεριά, ψιλοκοµµένη 4 κ.σ. πράσινη πιπεριά, ψιλοκοµµένη 4 κ.σ. φρέσκο κρεµµυδάκι, ψιλοκοµµένο 4 κ.σ. µαϊντανός, ψιλοκοµµένος Για τη σάλτσα 1 κιλό φρέσκες ντοµάτες, ποµοντόρο 1 κ.σ. πελτές ντοµάτας 2 κ.σ. φύλλα κάππαρης, τουρσί 1 κ.σ. µαϊντανός, ψιλοκοµµένος 1 κ.γ. καυτερό µπούκοβο ½  κ.γ. ζάχαρη ½ κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. µαύρο πιπέρι ½ φλ. νερό (περίπου) ½ φλ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. βασιλικός, τα φύλλα, ψιλοκοµµένα Εκτέλεση Καθαρίστε το κρέας από τις ίνες και κόψτε το σε µικρούς κύβους. Αλέστε τη µισή ποσότητα στο πολυµηχάνηµα µαζί µε δύο παγάκια και επαναλάβετε το ίδιο µε την υπόλοιπη. Βάλτε τον κιµά σε µεγάλο µπολ. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά, ζυµώστε πολύ καλά και πλάστε µικρά οµοιόµορφα κεφτεδάκια. Αφήστε τα στο ψυγείο όσο ετοιµάζεται η σάλτσα. Ζεµατίστε για 3 λεπτά τις ντοµάτες και ξεφλουδίστε τις. Περάστε τις από τον χοντρό τρίφτη και βάλτε τις σε βαθύ τηγάνι. Ρίξτε και τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας, εκτός από τη µισή ποσότητα βασιλικού και ελαιόλαδου, και φέρτε σε βρασµό. Προσθέστε τα γιουβαρλάκια, χαµηλώστε τη φωτιά, σκεπάστε το σκεύος  και αφήστε να σιγοµαγειρευτούν για 20 λεπτά. Ρίξτε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τα φύλλα του βασιλικού. Σβήστε τη φωτιά, καλύψτε ξανά µε το καπάκι και αφήστε για 15 λεπτά, ώστε να πιουν τα υγρά και να φουσκώσουν. ΤΙP: Στο τέλος του μαγειρέματος πασπαλίστε τα γιουβαρλάκια με αποξηραμένη φλούδα πορτοκαλιού σε σκόνη. Θα τη βρείτε σε μαγαζιά με μπαχαρικά.