Υλικά για 4 άτομα 12 φύλλα κρούστας 400 γρ. ανθότυρο και φέτα μαζί, χονδροσπασμένα 2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο Αλάτι, πιπέρι 4 κ.σ. βούτυρο αγελάδας 4 αβγά 8 κ.σ. γάλα Εκτέλεση Σε ένα μπολ αναμείξτε τα τυριά, τον δυόσμο, το αλάτι και το πιπέρι. Σε ένα τηγάνι διαμέτρου περίπου 20 εκ., σε μέτρια φωτιά, ρίξτε 1 κ.σ. βούτυρο. Μόλις λιώσει ρίξτε μέσα στο τηγάνι το 1 φύλλο κρούστας και με τα χέρια σχηματίστε σούρες. Απλώστε λίγο από το μείγμα των τυριών, σουρώστε ακόμη 1 φύλλο από επάνω, συνεχίστε με το μίγμα τυριών και τελειώστε με το φύλλο κρούστας. Αφήστε για 3 λεπτά και αναποδογυρίστε την τυρόπιτα με τη βοήθεια ενός πιάτου. Χτυπήστε 1 αβγό με 2 κ.σ. γάλα, περιχύστε την τυρόπιτα και αφήστε να τηγανιστεί για 5 λεπτά. Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο για να φτιάξετε τις υπόλοιπες τυρόπιτες.