Υλικά για 4 άτομα 12 φύλλα κρούστας 400 γρ. ανθότυρο και φέτα μαζί, χονδροσπασμένα 2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο Αλάτι, πιπέρι 4 κ.σ. βούτυρο αγελάδας 4 αβγά 8 κ.σ. γάλα Εκτέλεση Σε ένα μπολ αναμείξτε τα τυριά, τον δυόσμο, το αλάτι και το πιπέρι. Σε ένα τηγάνι διαμέτρου περίπου 20 εκ., σε μέτρια φωτιά, ρίξτε 1 κ.σ. βούτυρο. Μόλις λιώσει ρίξτε μέσα στο τηγάνι το 1 φύλλο κρούστας και με τα χέρια σχηματίστε σούρες. Απλώστε λίγο από το μείγμα των τυριών, σουρώστε ακόμη 1 φύλλο από επάνω, συνεχίστε με το μίγμα τυριών και τελειώστε με το φύλλο κρούστας. Αφήστε για 3 λεπτά και αναποδογυρίστε την τυρόπιτα με τη βοήθεια ενός πιάτου. Χτυπήστε 1 αβγό με 2 κ.σ. γάλα, περιχύστε την τυρόπιτα και αφήστε να τηγανιστεί για 5 λεπτά. Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο για να φτιάξετε τις υπόλοιπες τυρόπιτες.
Τυρόπιτα στο τηγάνι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παντζαροσαλάτα με μήλο Τα μήλα και τα αμύγδαλα αναδεικνύουν τη γλυκιά γεύση του ψητού παντζαριού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα γιαουρτιού Μια εύκολη πρόταση για σπιτικά μπισκότα τραγανά εξωτερικά και μαλακά από μέσα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πράσα με τυρί στον φούρνο Ένας δημιουργικός τρόπος να απολαύσετε τα πράσα και να έχετε ένα ωραίο κυρίως πιάτο, που θα αγαπήσει όλη η... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φτιάχνουμε γλυκόξινα νουντλς με μοσχάρι στο σπίτι Μέσα σε λίγα λεπτά έχουμε ένα πεντανόστιμο και χορταστικό πιάτο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτική πίτα με πιπεριές Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, τα υλικά τα έχουν σχεδόν όλοι στο σπίτι και σε μια ώρα έχουμε μια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ένα διαφορετικό ριζότο με πράσο και λεμόνι Μυστικό: Αλάτι προσθέτουμε στο τέλος, ώστε να μην σκληρύνει το ρύζι και αργήσει να βράσει. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπέργκερ γαλοπούλας με φέτα Ετοιμάστε ένα ζουμερό θρεπτικό μπέργκερ, γεμάτο γεύση και πλούσιο σε πρωτεΐνη, με ένα «ελληνικό» twist. Σπιτικό και απολαυστικό! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αλμυρή ζύμη για μπισκότα Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα ένα πρωτεϊνικό σνακ που είναι ταυτόχρονα νόστιμο, θρεπτικό και απλό! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ