Υλικά για 12 μερίδες 395 γρ. ζαχαρούχο γάλα 3 αυγά 120 γρ. γάλα καρύδας 120 γρ. γάλα 150 γρ. ινδοκάρυδο 300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη Ινδοκάρυδο Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα και αλευροβουτυρώστε ένα ταψάκι διαστάσεων 20×30 εκ. Σε ένα μπολ συνδυάστε το ζαχαρούχο γάλα, τα αυγά, το γάλα καρύδας και το γάλα. Με ένα σύρμα χειρός ανακατέψτε τα υλικά μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μίγμα. Προσθέστε το ινδοκάρυδο και ανακατέψτε με μια σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να γίνει ένα με τα υπόλοιπα υλικά. Αδειάστε το μίγμα στο ταψί και ψήσε για 35 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα το κέικ και να βγαίνει καθαρό ένα μαχαίρι από το κέντρο του. Αφαιρέστε από τον φούρνο και αφήστε για 30 λεπτά να κρυώσει εντελώς. Παράλληλα λιώστε τη σοκολάτα κουβερτούρα σε ένα μπεν μαρί. Κόψτε το κέικ σε 12 κομμάτια. Βουτήξτε το κάθε κομμάτι μέσα στη λιωμένη σοκολάτα και αφήστε σε μια σχάρα να στραγγίξει και να σφίξει η σοκολάτα. Συνεχίστε την ίδια διαδικασία για όλα τα κομμάτια. Πασπαλίστε το ινδοκάρυδο και με ένα κουταλάκι διακοσμήστε τα κεκάκια με την υπόλοιπη λιωμένη σοκολάτα που περίσσεψε στο μπολ.
Σοκολατένια κεκάκια με γέμιση καρύδας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σουπιές με χόρτα Σερβίρουμε το φαγητό σε πιάτα γαρνίροντας το καθένα με λίγο ωμό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπανακοπιτάκια τυλιχτά με κανταΐφι Τυλίγουμε καλά τα ρολάκια για να μην ανοίξουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ