Υλικά για 6 μερίδες 400 γρ. πραλίνα σοκολάτας, σε θερμοκρασία δωματίου 400 γρ. τυρί μασκαρπόνε, σε θερμοκρασία δωματίου 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Άχνη ζάχαρη (για το σερβίρισμα) Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 160° C βαθμούς στον αέρα. Σε ένα μπολ ανακατέψτε με ένα σύρμα χειρός το μασκαρπόνε και την πραλίνα σοκολάτας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Ρίξτε σιγά σιγά το αλεύρι, αφού πρώτα το κοσκινίσετε και ανακατέψτε με μία πλαστική σπάτουλα μέχρι να έχετε ένα ομοιόμορφο μίγμα. Σε μία κακαοβουτυρωμένη αντικολλητική φόρμα 10×20 εκ. αδειάστε σιγά σιγά το μίγμα και ισιώστε την επιφάνεια με ένα κουτάλι ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα παντού το μίγμα. Ψήστε στον φούρνο για 1 ώρα. Τρυπήστε με ένα μαχαίρι το κέικ και αν βγει καθαρό, τότε είναι έτοιμο.   Αφού λοιπόν σιγουρευτείτε ότι έχει ψηθεί, αφαιρέστε από τον φούρνο και αφήστε το στην άκρη να κρυώσει.  Πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη αν θέλετε και σερβίρετε.